Stapmolens

Om een stapmolen goed te laten functioneren is de aanwezigheid van een schrikdraadapparaat aan te bevelen. Als de spanning niet aan de verschillende dieren aangepast hoeft te worden dan is het ES10 netstroomapparaat een veel toegepast apparaat. Sommige molens hebben een constructie die het niet toelaat om een schrikdraadapparaat aan de buitenkant in een vaste opstelling te monteren. In die situatie kan een HB15 batterijapparaat uitkomst bieden. Deze draait dan mee op de molen en voorziet de drijfhekken van spanning.

Horsetrainer

paardenhouderij een Horsetrainer ontwikkeld. De markt had behoefte aan een regelbaar schrikdraadapparaat voor trainingsdoeleinden en met de mogelijkheid de energie af te stemmen op het paard in de stapmolen.

Heeft u vragen of advies nodig voor de samenstelling van uw verdere installatie. Neem contact op of kijk op onze website voor meer foto’s en producten.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Overtuig uzelf en bekijk de klant video’s op YOUTUBE. Vele klanten gingen u voor en geven ons een 4.7 sterren van 5 op Trustpilot.