Koordisolator

De juiste Koordisolator is belangrijk voor een betrouwbare afrastering. Wij hebben de verschillende uitvoeringen van de koordisolator voor u in uitvoering, materiaal en montagewijze geselecteerd. Bestel de juiste isolator geschikt voor uw geleider. Het verlengt de levensduur van uw afrastering en voorkomt voortijdig scheuren van bijvoorbeeld het koord of permanent kabel.
We hebben de meeste koordisolatoren op voorraad en leveren deze binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!

Twijfelt u over de juiste keus en toepassing van de koordisolatoren? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Koordisolator voor houten palen

Voor montage van koord op houten palen zijn de ringisolatoren met een brede gleuf goed geschikt. Je kunt koord ook rijgen door isolatoren met smalle gleuf maar aanpassingen of het bijplaatsen van een isolator geeft daarmee extra werk.

Haak isolatoren voor eenvoudige montage

De Haak-Ringisolatoren worden veelal gebruikt voor de dikkere permanent kabel of de Hippo Longlife koorden. Eenvoudig in te haken van het koord . Eenvoudig in te schroeven met de indraai hulp.

Krulstaart isolatoren voor koord

Krulstaart isolatoren worden veel toegepast bij paddocks en tegen een houten beschoeiing. Op lengtes van 20, 40 en 60cm lengte verkrijgbaar in groen en zwart. Hiermee bescherm je de omheining waardoor deze veel langer meegaat. Voor grotere afnames hebben we de omverpakkingen extra gunstig geprijsd.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.