Schrikdraad longlife

Schrikdraad Longlife Koord en Permanent Kabel voor uw paardenafrastering koopt u bij ons voordeling. Deze schrikdraad geleders gaan vele jaren mee en geleiden de energie perfect.
De Permanent kabel afrastering heeft zelfs een geschatte levensduur van 30 jaar, mits juist gemonteerd.

We leveren dit uit voorraad in 8mm in diverse kleuren en verpakkingen. Bestel vandaag en we leveren de materialen binnen 1-2 werkdagen op uw adres naar keuze.
Vragen over uw toepassing? Neem contact met ons op.

Longlife afrastering koord

Schrikdraad Longlife Koord leveren we in diktes van 8mm en verschillende lengtes verpakkingen. Dit koord leveren wij in kleuren die goed passen in de natuur maar daarnaast ook goed opvallen voor de paarden. Het koord valt goed op ter bescherming van uw paarden.

Permanent kabel voor afrastering

Dit product heeft een massieve kerndraad van gealuminiseerd staal wat de zeer goede stroomgeleiding garandeerd voor lange tijd (30jr!) De massieve kerndraad is ommanteld met kunststof en stroomgeleidende koolstoflijnen wat het contact met de dieren vormt. LongLife Cable is ruim 8mm dik en hierdoor goed zichtbaar, de kunststof ommanteling is glad en de stugge massieve kerndraad zorgt ervoor dat het niet snel om een been verstrikt kan raken. Hierdoor is de kans op verwonding minimaal. Bij de juiste manier van installeren heeft het product een verwachte levensduur tot wel 30jaar! Een proffessionele installatie door een ervaren afrasteringsbouwer is aan te bevelen.

Bestel uw Longlife Koord of permanent kabel voor  paarden van 8mm  of andere diktes eenvoudig en snel bij Schrikdraad Online! We zijn dé specialist in elektrische afrastering.

Om uw koord juist te monteren zodat het nog langer mee gaat leveren wij bijpassende Koordisolatoren, Verbinders, Weidepalen en aansluitmaterialen voor koord.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.