Schrikdraad lint

Schrikdraad Lint is belangrijk voor een betrouwbare permanente of tijdelijke afrastering van uw paarden of alpaca’s.
Koltec Schrikdraad lint leveren we in diverse verpakkingen en is 12, 20 of 40mm breed. In diverse kleuren en treksterktes.

Schriklintzien we vaak bij paddocks, buitenbakken of langs paarden weides. Zichtbaarheid is hier van groot belang voor de visueel ingestelde paarden.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Filter op prijs
Filter op functie

Toont alle 16 resultaten

Schriklint voor paarden afrastering

Schrikdraad lint leveren we in breedtes van 12,5, 20 en 40 mm breed en verschillendekleuren, lengtes verpakkingen. Deze linten leveren wij in kleuren die goed passen in de natuur maar daarnaast ook goed opvallen voor de paarden. Schriklint wit, schriklint groen, schriklint bruin maar ook schriklint zwart voor een chique uitstraling. De schriklinten hebben markeringen die opvallen ter bescherming van uw paarden.

Permanente lint afrastering

Voor permanente afrastering is het van belang dat het lint mooi strak staat en in voldoende isolatoren geplaatst wordt. Bij te grote tussen afstanden gaat het lint klapperen en scheurt het sneller. Alleen voor permanente afrastering adviseren wij 40mm lint in combinatie met de juiste lintisolatoren.

Verplaatsbare lint afrastering

Voor mobiele of verplaatsbare afrastering is het van belang dat het lint mooi strak staat en in voldoende palen geplaatst wordt. Bij te grote tussen ruimte gaat het lint klapperen en scheurt het sneller. Daarom adviseren wij voor verplaatsbare afrastering in palen 12,5 of 20mm lint. De druk van de wind is lastig op te vangen met paaltjes en laat de palen sneller omvallen.

Schrikdraad lint uit voorraad

Bestel uw schriklint voor paarden eenvoudig en snel bij Schrikdraad Online! We zijn dé specialist in elektrische afrastering en leveren uit voorraad binnen enkele dagen.

Om uw schriklint juist te monteren en te fixeren zodat het nog langer mee gaat leveren wij bijpassende Lintisolatoren, Lintgespen, Weidepalen en aansluitmaterialen voor schriklint.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.