Schrikdraadapparaat

Een goed Schrikdraadapparaat is belangrijk voor een betrouwbare afrastering. Koltec schrikdraad apparaten leveren we in diverse uitvoeringen en niet onbelangrijk met 5 jaar fabrieksgarantie. Een schrikdraadapparaat op netspanning is verreweg het sterkste en heeft onze voorkeur als u netspanning voor handen heeft. De batterij-, accu-, of solarapparaten vinden hun toepassing vooral in de mobiele of op plaatsen waar er geen voorzieningen voorhanden zijn.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Stappen

Functie
1
16
37
3
Voeding
13
18
6

Resultaat 1–30 van de 60 resultaten wordt getoond

Schrikdraadapparaat kies de voedingsbron

Schrikdraadapparaten zijn leverbaar met verschillende voedingsbronnen. Op lichtnet, accu of batterij maar ook duurzaam op zonne-energie. Afhankelijk van uw mogelijkheden en toepassingen selecteert u het juiste apparaat. Twijfelt u over de juiste keus? Neem contact met ons op.

Permanente afrastering

Er wordt meestal voor een schrikdraadapparaat op lichtnet gekozen bij permanente afrasteringen. Deze zijn krachtiger en onafhankelijk van accu of aanwezigheid van zonlicht.

Tijdelijke afrastering

Er wordt vaak voor een schrikdraadapparaat op accu of batterij gekozen wanneer men werkt met een verplaatsbare ook wel tijdelijke afrastering genoemd. Niet alleen het apparaat is dan anders dan bij permanente afrastering. Bij tijdelijke afrastering wordt er namelijk gebruik gemaakt van mobiele afrasteringspalen. Deze zijn vaak vervaardigd van kunststof, metaal of glasfiber. De palen zijn gemakkelijk verplaatsbaar.

Koltec schrikdraad apparaten op batterij

De Koltec batterij apparaten zijn geschikt voor korte afrasteringen. Van 0,75 en 1,50 Joule kunnen deze apparaten een redelijk perceel van spanning voorzien. Helaas kunnen deze batterijen niet worden opgeladen.

Koltec accu schrikdraadapparaten

De Koltec  accu apparaten zijn geschikt voor de langere afrasteringen. Van 2-3,25 Joule. Om langere tracés te beschermen tegen wild wanneer er gaan netspanning beschikbaar is. De accu’s van deze apparaten kunnen los worden opgeladen of direct via de aansluiting van een zonnepaneel.

Koltec schrikdraadapparaten op zonne-energie

De Koltec schrikdraadapparaten op zonne-energie vormen een duurzame uitbereiding op het al complete pakket schrikdraad apparaten. Uitgevoerd met een interne accu zijn deze apparaten geschikt om ’s nachts maar ook in de wintermaanden uw afrastering op spanning te houden.

Filteren

Functie
1
16
37
3
Voeding
13
18
6
Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.