Schrikdraadapparaat op accu

Een goed Schrikdraadapparaat op accu is belangrijk voor een betrouwbare verplaatsbare of tijdelijke afrastering. Koltec schrikdraad apparaten op accu leveren we in diverse uitvoeringen en niet onbelangrijk met 5 jaar fabrieksgarantie. Een schrikdraadapparaat op netspanning is verreweg het sterkste en heeft onze voorkeur als u netspanning voor handen heeft. De batterij-, accu-, of solarapparaten vinden hun toepassing vooral in de mobiele of op plaatsen waar er geen voorzieningen voorhanden zijn.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Stappen

Filter op prijs
Filter op functie

Schrikdraadapparaat op Accu

Schrikdraadapparaten op accu zijn zeer gebruiksvriendelijk voor tijdelijke afrasteringen welke niet langer zijn dan 2-3 km en waar geen begroeiing tegenaan komt. Een schrikdraad apparaat op accu zorgt ervoor dat er op flexibele plekken elektrische afrastering kan worden gezet. Ideaal voor stukken grond die worden gebruikt voor seizoens- of tijdelijke begrazing. Er is namelijk geen stroompunt nodig. De accu van deze schrikdraad apparaten (excl) zijn los oplaadbaar of kunnen via zonnepanelen opgeladen worden.

Tijdelijke afrastering

Er wordt vaak voor een schrikdraadapparaat op accu gekozen wanneer men werkt met een verplaatsbare ook wel tijdelijke afrastering genoemd. Niet alleen het apparaat is dan anders dan bij permanente afrastering. Bij tijdelijke afrastering wordt er namelijk gebruik gemaakt van mobiele afrasteringspalen. Deze zijn vaak vervaardigd van kunststof, metaal of glasfiber. De palen zijn gemakkelijk verplaatsbaar.

 

Koltec PG schrikdraad apparaten op accu

De Koltec PG50 en PG100 accu apparaten zijn geschikt voor de redelijke afrasteringen. Van 0,75 en 1,50 Joule kunnen deze apparaten een redelijk perceel van spanning voorzien. Tevens koppelbaar aan een zonnepaneel om de accu op spanning te houden.

Koltec Powergard serie accu schrikdraadapparaten

De Koltec Powergard en Powergard XP accu apparaten zijn geschikt voor de langere afrasteringen. Van 2-3,25 Joule. Om langere tracés te beschermen tegen wild wanneer er gaan netspanning beschikbaar is.

Koltec Container serie accu schrikdraadapparaten

De Koltec Cowtrainer accu apparaten zijn geschikt om vee te drijven in de stallen. Verkrijgbaar in 12V en 24V uitvoeringen.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.