Schrikdraadapparaat op lichtnet

Een goed Schrikdraadapparaat op lichtnet is belangrijk voor een betrouwbare afrastering. Koltec schrikdraad apparaten leveren we in diverse uitvoeringen en niet onbelangrijk met 5 jaar fabrieksgarantie. Een schrikdraadapparaat op lichtnet is verreweg het sterkste en heeft onze voorkeur als u netspanning voor handen heeft. De batterij-, accu-, of solarapparaten vinden hun toepassing vooral in de mobiele of op plaatsen waar er geen voorzieningen voorhanden zijn.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Filter op prijs
Productcategorieën
Filter op functie

Toont alle 13 resultaten

Schrikdraadapparaat op Lichtnet

Schrikdraadapparaten op lichtnet zijn zeer gebruiksvriendelijk voor permanente en lange afrasteringen en de zwaardere apparaten ook bestand tegen begroeiing. Het vermogen en de spanning van deze apparaten is geschikt om lange afstanden mee te overbruggen. Het koppelen van meerdere percelen is voor een schrikdraadapparaat op lichtnet geen enkel probleem mits dat het hierop is afgestemd.

Lange afrastering

Schrikdraadapparaten op lichtnet worden meestal binnen geplaatst in de schuur of stal en vanuit dat punt met hoogspanningskabel aangesloten op de afrastering. Dit kan bovengronds maar ook via grondkabels naar de percelen. Deugdelijke aansluitingen zorgen voor een lange levensduur van de apparatuur, geleiders en het betrouwbaar functioneren van de afrastering.

Welk schrikdraadapparaat pas ik waar toe?

Een kleine hobby weide thuis heeft een ander schrikdraad apparaat nodig dan een aantal weilanden aan elkaar. dat spreekt voor zich. maar hoe weet ik nou wat ik nodig heb? Bij de product omschrijvingen geven we een globale lengte van de afrastering aan. De laadenergie  en een maximale impulsenergie is hierin ook bepalend. Advies nodig? Neem contact met ons op.

Koltec Minigard serie lichtnet schrikdraadapparaten

De Koltec Minigard serie voor toepassing rond huis en tuin. Geschikt voor de kortere installaties in de tuin, vijver of volière.

Koltec ES serie lichtnet schrikdraadapparaten

De Koltec ES serie voor kleine afrasteringen zoals paddocks, hobbyboeren of stapmolens bij maneges. Heeft u een stapmolen waarbij het apparaat meedraait? Kijk dan bij onze batterijapparaten.

Koltec CSIKOS serie lichtnet schrikdraadapparaten

De Koltec CSIKOS serie is speciaal ontwikkeld voor paardenhouderij zoals paddocks, bij maneges of weilanden met schriklint.

Koltec SE serie lichtnet schrikdraadapparaten

De Koltec SE serie voor lange schrikdraad afrasteringen in de veehouderij. Echte krachtpatsers met een extra uitgang op halve spanning voor kleine percelen of optimaliseren van de afrastering bij droge of bevroren grond. Aangroei vernietigend en de brede puls zorgt voor een optimaal schok effect.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.