Schrikdraad kunststof

Schrikdraad kunststof is belangrijk voor een betrouwbare permanente of tijdelijke afrastering. Koltec schrikdraad kunststof leveren we in diverse uitvoeringen , verpakkingen, treksterktes en kleuren. Afhankelijk van de diersoort en de toepassing selecteren we de kleur en treksterkte. Voor huisdieren is er een schrikdraad met 55kg trekkracht maar voor koeien bijvoorbeeld een zwarte draad met 150kg trekkracht.
Speciaal voor het weren van wild bij akkers is er een blauwe uitvoering beschikbaar.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Schrikdraad kunststof voor in tuinen

Schrikdraad kunststof van 55kg is speciaal ontwikkeld voor het afrasteren van tuinen. Katten, honden en reigers kunnen hier perfect mee worden binnen of buiten gehouden. Mocht een dier of mens hierin verstrikt raken dan zal het bij een druk van 55kg breken. Wel zo veilig.
Dit 55kg schrikdraad is verkrijgbaar in zwart en oranje in 100 en 250mtr verpakkingen.

Afrastering voor lange lengtes

Voor de lange tracés is er een 3,5mm, 150kg zwarte draad beschikbaar. Toepasbaar voor vee of wild en verkrijgbaar in 500 of 1000mtr rollen.

Blauw kunststof schrikdraad voor vee

Speciaal ontwikkeld blauw kunststofdraad, zeer geschikt voor het weren van wilde zwijnen. Uit onderzoek is gebleken dat wilde zwijnen een beperkt gezichtsvermogen hebben maar de kleur blauw goed kunnen zien. Deze draad heeft een lage weerstand, hoog stroomgeleidend vermogen en is daarom ook zeer geschikt voor langere (meerdraadse) afrasteringen. Op rol van 1000mtr met een treksterkte van 90kg kan dit tegen een stootje.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.