Csikos Serie

Een goed Schrikdraadapparaat uit de Csikos Serie is belangrijk voor een betrouwbare paarden afrastering. Koltec schrikdraad apparaten leveren we in diverse uitvoeringen en niet onbelangrijk met 5 jaar fabrieksgarantie. Een schrikdraadapparaat op netspanning zoals de Csikos Serie  is verreweg het sterkste en heeft onze voorkeur als u netspanning voor handen heeft. De batterij-, accu-, of solarapparaten vinden hun toepassing vooral in de mobiele of op plaatsen waar er geen voorzieningen voorhanden zijn.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Koltec Csikos serie schrikdraadapparaten

Speciaal voor de paardenhouderij heeft Koltec de Csikos serie ontwikkeld die aan de behoefte van diervriendelijkheid en veiligheid voldoet. Van kleine paddock tot een combinatie van buitenbak, stapmolen en paddocks. De Csikos serie is uitermate geschikt voor het houden van paarden

Speciaal ontwikkelt voor paarden

De Csikos is een lichtnetapparaat wat speciaal ontwikkeld is voor de grote paardenwei en paddocks of een combinatie daarvan. en betrouwbaar schrikdraad apparaat waar uw paarden vele jaren veilig achter gehouden kunnen worden.

Geschikt voor elk type geleider

Een mooie paddock met donker 40mm zwart schriklint, een weide met 6mm wit koord of een aantal weides met Hippo Longlife. Voor alle toepassingen kunt u de Csikos gebruiken.

Kies het juiste vermogen voor uw afrastering

De serie bestaat uit een aantal vermogens, bewust gekozen om niet teveel maar zeker ook niet te weinig vermogen op uw afrastering te zetten. 2, 5 of 6 Joule geeft u voldoende keus om uw weide juist op spanning te zetten en te houden. De Csikos Digital is zelfs uitgevoerd met een display zodat u eenvoudig kunt aflezen wat de spanning op het schrikdraad is. Signaleren of er iets mis is met de afrastering signaleert u in een oogopslag.

 

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.