SE Serie

Een Schrikdraadapparaat uit de Koltec SE Serie staat voor een betrouwbare afrastering voor vele jaren. Koltec schrikdraad apparaten leveren we in diverse uitvoeringen en niet onbelangrijk met 5 jaar fabrieksgarantie. Een schrikdraadapparaat uit de SE Serie verreweg het sterkste apparaat uit ons pakket. Afhankelijk van het model is er een digitale display en een 2e aansluiting voor halve spanning.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

SE Serie speciaal voor veehouderij

Veehouderij vraagt om krachtige schrikdraad apparaten met hoge puls-energie, bewaking op de lijn en een halve aansluiting om kleinere weides op een halve spanning te kunnen aansluiten. De SE Serie voldoet ruimschoots aan deze eisen.

Lange tracés vragen om hoge vermogens

In installaties van meerdere percelen groot is er altijd wel een klein of groter energielek. Dit is niet altijd te voorkomen. Er ligt een greep los op de grond, een isolator is afgebroken of een aansluiting geoxideerd. Om dit te kunnen overbruggen en de installatie toch op spanning te houden s extra energie nodig. De SE Serie levert de hoogste mogelijke energie op uw afrastering. Veiligheid in combinatie met betrouwbaarheid.

De brede puls houdt ook lastige dieren binnen

Geschikt voor de lange meerdraadse afrasteringen (<25km). Vanwege de lange schokduur ook zeer geschikt voor de lastigere te houden diersoorten zoals schapen, geiten en en kleine pony’s. Uitgerust met: – Extra uitgang voor een aansluiting op halve kracht.

Filteren

Functie
1
4
Voeding
4
Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.