Schrikdraadapparaat op batterij

Een goed Schrikdraadapparaat op batterij is belangrijk voor een betrouwbare verplaatsbare en tijdelijke afrastering. Koltec schrikdraad apparaten leveren we in diverse uitvoeringen en niet onbelangrijk met 5 jaar fabrieksgarantie. Een schrikdraadapparaat op netspanning is verreweg het sterkste en heeft onze voorkeur als u netspanning voor handen heeft. De batterij-, accu-, of solarapparaten vinden hun toepassing vooral in de mobiele of op plaatsen waar er geen voorzieningen voorhanden zijn.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze..

Stappen

Filter op prijs
Filter op functie

Toont alle 17 resultaten

Schrikdraadapparaat op Batterij

Schrikdraadapparaten op batterij zijn zeer gebruiksvriendelijk voor tijdelijke afrasteringen welke niet langer zijn dan 2-3 km en waar geen begroeiing tegenaan komt. Een schrikdraad apparaat op batterij zorgt ervoor dat er op flexibele plekken elektrische afrastering kan worden gezet. Ideaal voor stukken grond die worden gebruikt voor seizoens- of tijdelijke begrazing. Er is namelijk geen stroompunt nodig. De batterijen van deze schrikdraad apparaten zijn helaas niet oplaadbaar.

Tijdelijke afrastering

Er wordt vaak voor een schrikdraadapparaat op batterij gekozen wanneer men werkt met een verplaatsbare ook wel tijdelijke afrastering genoemd. Niet alleen het apparaat is dan anders dan bij permanente afrastering. Bij tijdelijke afrastering wordt er namelijk gebruik gemaakt van mobiele afrasteringspalen. Deze zijn vaak vervaardigd van kunststof, metaal of glasfiber. De palen zijn gemakkelijk verplaatsbaar.

 

Koltec EB en HB schrikdraad apparaten op batterij

De Koltec EB en HB batterij apparaten zijn geschikt voor de kortere afrasteringen. Van 0,15-0,20 Joule

Koltec EC serie batterij schrikdraadapparaten

De Koltec EB en HB batterij apparaten zijn geschikt voor de langere afrasteringen. Van 0,3-0,35 Joule

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.