Schrikdraad voor de paardenhouderij

paardenhouderij | Schrikdraad Online

Paardenhouderij

Speciaal voor de toepassing voor paarden heeft Schrikdraad Online een pakket afrastering producten geselecteerd. De hoog sensitieve dieren vragen een hierop afgestemde afrastering, in zowel de fysieke draad, koord of lint maar zeker ook in schrikdraadapparaat en montage. Wij gaan voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Generatoren

Speciaal voor de paardenhouderij heeft KOLTEC lichtnetapparaten ontwikkeld die aan de behoefte van diervriendelijkheid en veiligheid voldoen. Paarden zijn gevoelig en visueel ingesteld zijn en worden achter goed zichtbare geleiders gehouden. De dieren hebben direct in de gaten of een geleider onder spanning staat of niet. Een betrouwbaar schrikdraadapparaat zodat ervoor dat uw dieren te allen tijde in de wei blijven. De Koltec Csikos serie is speciaal ontwikkeld voor de paardenhouderij.

Digitale Display

Wat is de functie?
• In één oogopslag ziet u of uw afrastering nog in orde is.
• Geeft de werkelijke spanning op uw afrastering weer.

Csikos digital apparaat voor paardenhouderij

Trainingsapparaten

Koltec heeft speciaal voor de paardenhouderij een Horsetrainer ontwikkeld. De kenners hadden behoefte aan een regelbaar schrikdraadapparaat voor trainingsdoeleinden en met de mogelijkheid de energie af te stemmen op het  paard in de stapmolen.

Koltec Horsetrainer regelbaar schrikdraad apparaat stapmolen | Schrikdraad Online

Geleiders

Paarden zijn visueel ingestelde dieren. Goed zichtbare geleiders passen hierbij. Wij leveren 12, 20 en 40mm Lint, Koord en standaard draad. Koltec heeft recent de lijn uitgebreid met Hippo Long Life koord geleiders. Het staat voor veiligheid voor uw dieren, een lange levensduur van minstens 10 jaar en een extreem goede geleiding van de spanning door de afrastering. Hippo Long Life is ruim 8 mm dik.

Koltec hippo longlife koord | Schrikdraad Online  Koltec lint | Schrikdraad Online 

 

Isolatoren

Isolatoren zijn belangrijk voor een betrouwbare afrastering. Zo blijven de geleiders strak en voeren ze de energie het beste rond. Montage op houten palen, hekwerken of langs de randen van de paddock, alles is mogelijk met onze lintisolatoren.

Koltec lintisolator | Schrikdraad OnlineKoltec lintisolator met vertanding | Schrikdraad Online

Afrasteringspalen

Voor uw mobiele afrastering of  scheiding van de dieren zijn de 1.60 lange stijgbeugelpalen een goede oplossing, ze blijven op afstand van elkaar of in het deel van de weide waar ze horen.

Stijgbeugelpalen | Schrikdraad Online

 

 

 

 

Heeft u vragen of advies nodig voor de samenstelling van uw verdere installatie. Neem contact op of kijk op onze website voor meer n producten.

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een mooie 4.7 van 5 sterren.
Lees hier onze reviews op Trustpilot

×

De Koltec Schrikdraad Winkel voor Nederland en België 

× Hoe kunnen we u helpen?