Hekisolator

Hekisolator is belangrijk voor een betrouwbare afrastering op Bekaert of ABC hekwerken.  Wij hebben de verschillende uitvoeringen van de hekisolator voor u in uitvoering, materiaal en montagewijze geselecteerd. Bestel de juiste isolator geschikt voor uw geleider. Het verlengt de levensduur van uw afrastering en voorkomt voortijdig scheuren van bijvoorbeeld het kostbare Lint of Koord. Deze isolatoren worden geplaatst zonder te boren. De beschermlaag blijft in takt.

We hebben de meeste hekisolatoren op voorraad en leveren deze binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!

Twijfelt u over de juiste keus en toepassing van de hekisolatoren? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Stappen

Filter op prijs
Filter op functie

Toont alle 19 resultaten

Gaas en hekwerkisolator

Op gaas en hekwerken passen diverse isolatoren om eenvoudig schrikdraad, koord of lint te plaatsen. Hiermee beschermd u het kostbare hekwerk en voorkomt u dat de dieren het hek uit model duwen.

Hekisolator voor dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerken worden veel toegepast voor kleine weides bij mensen thuis, kinderboerderijen en als aansluiting op de stal. Met deze isolatoren plaats je eenvoudig op de dubbelstaafmatten isolatoren voor de 6mm en de 8mm uitvoering. Wil je schrikdraad plaatsen voor dit hekwerk? kijk dan naar deze spijlisolator voor 6mm staven

Isolatoren voor ronde buizen van 48mm en 60mm

Schrikdraad plaatsen op hekwerken van ronde buizen is eenvoudig met deze kunststof isolatoren. Te plaatsen zonder te boren dus de beschermlaag blijft onbeschadigd. Voor de 48mm en voor de 60mm buizen zijn koord, draad en lint isolatoren verkrijgbaar.

Schrikdraad isolatoren op gaas plaatsen

Om schrikdraad op gaas te monteren hebben we gaasisolatoren. Deze plaatst je eenvoudig in het gaas of op spijlen van hekwerken. Geschikt voor draad of koord. Deze plaats je ook zonder boren.

Schrikdraad isolatoren voor vierkante palen

Ook voor de 60×60 of 60x40mm palen zijn draad, koord of lint isolatoren beschikbaar in verschillende lengtes. Deze isolatoren klemmen zich om de staanders van de Bekaert of ABC hekwerk palen,

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.