Schutting isolator

De juiste Schutting isolator is belangrijk voor een betrouwbare Kattenschrikdraad afrastering. Wij hebben de verschillende uitvoeringen van de schutting isolator voor u in uitvoering, materiaal en montagewijze geselecteerd. Bestel de juiste isolator geschikt voor uw toepassing. Juiste montage zorgt voor de perfecte katten schrikdraad installatie rond uw tuin.
We hebben de meeste isolatoren op voorraad en leveren deze binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!

Twijfelt u over de juiste keus en toepassing van de isolatoren? Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een compleet systeem? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Kattenschrikdraad is al jaren een goede en veilige oplossing

Kattenschrikdraad moeilijk, veilig en werkt het echt? De meest gestelde vragen die we krijgen over de toepassing van Kattenschrikdraad zijn verklaarbaar. Het systeem is eenvoudig en werkt perfect om uw eigen katten in de tuin te houden maar ook om vreemde katten uit uw tuin te houden. De opbouw is voor de meeste tuinen gelijk, alleen verschillen de aantallen in onderdelen zoals de schuine schuttingsteunen. Moeilijk is het zeker niet, met de uitleg in onze Whitepapers Kattenschrikdraad is samenstellen en monteren goed uitvoerbaar. Voor de langharige zwaardere vluchtgevoelige rassen hebben we een speciale set samengesteld. Na meer dan 10 jaar intensief adviseren en leveren van dit systeem mogen we ons specialisten hierin noemen en antwoorden we volmondig ja! op de drie vragen.
Het is veilig, het werkt perfect en zeker niet moeilijk.

Kattenschrikdraad montage moeilijk?

De montage is, met de juiste materialen, zeker niet moeilijk. Basis kennis elektra is handig maar niet absoluut noodzakelijk. In basis komt het neer op:
Tracé bepalen, isolator steunen bepalen, apparaat selecteren afgestemd op omgeving en toepassing. Accessoires als aansluitkabels en draadspanners toevoegen en redelijk eenvoudig is een set zo samen te stellen. Onze website vermeld bij veel artikelen de onderlinge montage afstanden en tips. Complete sets leveren we niet omdat elke toepassing (tuin) anders is. Wel kunt u eenvoudig uw eigen set samenstellen, alle producten staan eenvoudig bij elkaar.  De Whitepaper Kattenschrikdraad kunt u HIER downloaden en ook de montagehandleiding is beschikbaar.

Is Kattenschrikdraad veilig?

Ons systeem is absoluut veilig voor mens en dier en voldoet aan de geldende normen en eisen. Geen import maar een eerlijk in Breda geproduceerd Nederlands product. De scheidingstrafo borgt uw veiligheid. De schok zult u voelen, maar deze is los van het schrikeffect ongevaarlijk. Heeft u hier vragen over? Laat het ons weten en we informeren u graag verder.

Ja, kattenschrikdraad werkt echt!

De werking van schrikdraad is eenvoudig te verklaren. Uitgaande van een koe in een weiland, spanningsvoerende draad ( plus) en poten op de grond noemen we aarde (min). Koe raakt draad en gaat als verbinding fungeren tussen Plus en Min en krijgt zo de schok wat we de puls energie noemen.
Een kat klimt op de schutting en komt de plus draad tegen in de steun. Echter heeft op dat moment geen contact met de grond (aarde = min) dus zal op een droge schutting geen schok krijgen. Om deze reden moeten we zowel een plus als een min draad op of langs de schutting monteren. Dit om 100% zeker te zijn dat de kat de plus en min draad raakt en de schok krijgt.
Hiervoor zijn speciaal de schuttingsteunen uitgevoerd met 2 klikisolatoren, voor de plus  en de min draad. (3e en 4e draad kan met extra klikisolatoren). Vaak wordt gekozen om (om en om) 2 plus draden in de steun en de 2 min draad op de steun te plaatsen.  Met schuttingen met verticale planken adviseren wij altijd de 4-draads oplossing toe te passen omdat hier de kat met één sprong een poging gaat wagen. Kattenschrikdraad moeilijk, veilig en werkt het echt? Bent u al overtuigd? Mocht u twijfelen over uw situatie, neem contact met ons op.

Filteren

Functie
5
Kleur
Verpakking
2
2
Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.