Koltec Protector, de bewaker van uw afrastering

IMG 6923

Uw afrastering moet werken, overdag maar ook ’s nachts. Maar wat als er iets gebeurt waardoor de spanning daalt of zelfs wegvalt? Wilt u het dan direct weten?
De Koltec Protector is een krachtig schrikdraad apparaat op netspanning, 8000 Volt topspanning en een 5 Joule laadenergie met een ingebouwde bewakingsmodule voor uw afrastering.

Het schrikdraad apparaat meet door middel van een lus de afgaande en de retour draad. Daalt de spanning plotseling doordat de draad doorgeknipt is, poortgrepen worden gebruikt of een andere reden dan treedt het contact in werking. Hiermee kunt u alarmeringen naar uw eigen idee activeren. Een flitslamp, doormelding van uw inbraak installatie of een slimme melding via een ingang op uw SmartHome. Met het contact kunt u schakelen wat u maar wilt, maar let op de maximale stroom die het mag schakelen.

Bewaking op werking van de lus
Meting op spanningsniveau (<3500V geeft alarm)

Koltec Protector schrikdraadapparaat 5 Joule

Toepassingen zijn bewaking van uw paardenwei of  afrastering langs de openbare weg i.v.m. vandalisme.
Maar denk ook aan de bewaking van uw volière met kostbare vogels of de schrikdraden langs uw vijver met koi om te signaleren als een reiger tussen de draden zit en de spanning laat dalen. Meerdere toepassingen zijn mogelijk.

Wilt u meer informatie over de toepassing van de Koltec Protector neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op en email of Whatsapp ons foto’s of een filmpje van uw tuin met de globale afmetingen en we sturen u vrijblijvend een offerte via een winkelwagen link.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Overtuig uzelf en bekijk de klant video’s op YOUTUBE.
Vele klanten gingen u voor en geven ons een 4.7 sterren van 5 op Trustpilot.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.