Katten verjagen

Katten verjagen uit uw tuin?
Buurkatten in de tuin zorgen voor veel overlast. Katten verjagen met huis-tuin-en-keuken middelen als azijn of koffiedik werkt niet afdoende. Wij leveren een effectieve en permanente oplossing die veilig en verantwoord is voor mens en dier.
De speciale afschrikkits om ongewenste katten te verjagen van jouw terrein.

  • Ons systeem is 100% veilig voor mens en dier
  • Voldoet aan alle wettelijke eisen
  • U mag dit systeem plaatsen in uw tuin
  • Energieverbruik is verwaarloosbaar laag

Heeft u vragen of advies nodig voor het juiste systeem? Neem contact met ons op of stuur ons foto’s van uw situatie en we sturen u een vrijblijvend voorstel.

Download montagehandleiding

Stappen

Stap 1: Kies de set voor uw toepassing
Stap 2: Selecteer e.v.t. extra aansluitmateriaal
Stap 3: Kies e.v.t. extra isolatoren
Stap 4: Vergeet niet de tester te bestellen.
Stap 5: Bestel en na 1-2 dagen werkdagen kunt u aan de slag.

Filter op prijs
Filter op functie

Toont alle 14 resultaten

Katten verjagen uit uw tuin

Katten uit de buurt kunnen een ware plaag zijn. Het verjagen van de katten van de buren lijkt een lastige opgave maar het is met de juiste materialen heel goed te doen.

Katten poep in uw tuin

Katten poepen in de vers geharkte borders tussen de nieuwe plantjes. Graven de plantjes eruit om hun uitwerpselen te bedekken. De stank is onmiskenbaar en irritant. Zet uw hele tuin af met schrikdraad op uw schutting, tuinmuur of hek. Een plaatselijke afscherming met paaltjes om de border werkt ook goed. Hier hebben we een speciale set voor samengesteld. Op netspanning maar er is ook een Solar set beschikbaar die werkt zonder stroomaansluiting.

Katten plassen op de kussens van uw tuinset

Tuinkussens zijn vaak doelwit van de buurkatten. Blijkbaar hebben ze de behoefte daar hun territorium op te markeren. De urinelucht gaat er helaas slecht uit en de andere buurkatten voelen daardoor weer dat zij hun territorium opnieuw moeten vastleggen. Het eind is hierin zoek. Voor deze situatie is het afschermen van de gehele tuin de beste oplossing. Hier hebben we een schutting tuinset voor samengesteld. U plaatst hierbij twee draden (plus en min) op de schutting en de kat zal beide draden raken en de schok krijgen.

Katten bij de vijver?

Vijvers trekken katten aan. Uw vijvervissen trekken de aandacht en omdat ze tam zijn een een makkelijke prooi. Het gaat om het vangen, meestal niet om op te eten. Uitgedroogde vissen vinden we daarom op de vijverrand. Plaats afhankelijk van uw vijverrand of oever hier schrikdraden omheen, deze schrikken ook de reiger af.

 

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.