Katten verjagen

Bekend probleem bij tuinen is het bevuilen van uw tuin, tuinmeubels, borders door katten uit de buurt. Helaas bereiken ons ook steeds meer berichten over conflicten tussen buren. Het verjagen van katten met schrikdraad is een diervriendelijke oplossing. Met ons kattenschrikdraad kunt u de buurtkatten uit uw tuin houden en voorkomt u deze problemen. Het schrikdraad systeem is eenvoudig en met de juiste informatie en producten goed samen te stellen. We zullen in dit artikel de producten voor uw afrastering met u doornemen. We hebben hiervoor een uitgebreide Whitepaper Kastenschrikdraad geschreven.
IMG 5963

Schrikdraadapparaat

Minigard Hobby, 0,2 Joule schrikdraad generator, niet bestand tegen aanroei van beplanting. Basis apparaat voor standaard tuinen. Geschikt voor standaard formaat huiskatten met een gemiddelde tuin lengte aan schrikdraad.
 
Minigard XP, 2 Joule schrikdraad generator. Bestand tegen lichte aangroei van beplanting. Sterker apparaat dan de Hobby uitvoering. Hierdoor geschikt voor lichte aangroei van beplanting ( zoveel mogelijk voorkomen). Dit is een goed apparaat voor zwaardere en langharige soorten. Principe is gelijk alleen zwaarder in schokenergie. Maar nog steeds veilig voor mens en dier.
 
Minigard XXP, 6 Joule schrikdraad generator.  Is speciaal ontwikkeld tegen de reiger.
Zijn  hoge schokenergie ook geschikt voor langere trajecten en zware katten. Heeft tevens een display wat de spanning op de afrastering weergeeft ter controle. Zeker bij grote tuinen waar niet overal direct zicht op is een uitkomst.
 

Schuttingsteunen

Voor de montage op schuttingen, tuinhuisjes en scheidingsmuren kunnen de schuttingsteunen uit het kattenschrikdraad pakket een oplossing voor u zijn. Deze steunen worden per 4 stuks geleverd geschikt voor 2 draden. Optioneel zijn ze uit te breiden met klikisolatoren en zo tot 4 draden geschikt te maken.

Draad

Voor kattenschrikdraad passen wij veelvuldig het zwarte minst zichtbare draad toe.
Verkrijgbaar in betaalbare verpakkingen van 100 mtr.
 

Aarding

Zoals bij alle schrikdraad installaties is aarding van groot belang.
De houten schuttingen zullen uw kat isoleren ten opzichte van de grond ( aarde ).
Oplossing hiervoor is het monteren van een aardedraad op uw schutting, naast de montage van een aardpen
Dit om zeker te weten dat uw kat contact maakt met aarde en zo gegarandeerd de schok doorkomt.
Heeft u nog vragen over kattenschrikdraad installaties, neem dan contact met ons op.
Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een mooie 4.7 van 5 sterren.
Lees hier onze reviews op Trustpilot