schrikdraad voor schapen

Schrikdraad voor schapen is anders dan normale afrastering langs palen of hekwerken. Zeker als dit verplaatsbaar en flexibel moet zijn. Strookgrazen of percelen scheiden werkt het beste met een schapennet. Gebruik onze mobiele oplossing en hou uw kudde bij elkaar of in het deel van de weide van uw keus. Permanent plaatsen kan ook om het schapengaas te beschermen. Kortom, alles voor de perfecte afrastering voor uw schapen koopt u bij Schrikdraad Online. Snel geleverd in kleine of voordelige grootverpakkingen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Stappen

Stap 1: Mobiel of permanent gebruik?
Stap 2: Apparaat of netspanning of batterijnet of draad?
Stap 3: Draad of netten
Stap 4: Aading niet vergeten en een tester
Stap 5: Bestellen en 1-2 werkdagen later leveren we het bij u af

Filter op prijs
Filter op functie

Toont alle 19 resultaten

Mobiel schrikdraad voor schapen

Een schaapskudde verplaatst zich al grazend door het gebied, dat vraagt om een verplaatsbare afrastering. Schapen worden ook steeds vaker ingezet als grasmaaiers voor bermen. Een mooie en duurzame vorm van groenbeheer. Om de schapen veilig te laten grazen plaatsen we netten om te voorkomen dat ze de weg op gaan. Verplaatsbaar en veilig.

Schapennetten voor mobiel gebruik

Schapennetten zijn standaard 84cm hoog en verkrijgbaar in 25 of 50m meter lang. Wilt u uw schapen ook beschermen tegen de wolf, pas dan de 120cm hoge pluimveenetten toe met een extra blauw lint bovenop. Dat schrikt de wolf extra af. In die toepassing is

Schrikdraadapparaat op batterij

Wilt u ook uw net voorzien van spanning dan is een batterijapparaat van Koltec een goede keus. Compact maar krachtig genoeg en de batterijen gaan lang mee. Aarding toevoegen en aansluit materiaal en u kunt op pad. Ook schrikdraad apparaten op zonne-energie kunnen hiervoor worden gebruikt.

 

 

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.