Schrikdraad geleiders

Schrikdraad geleiders voor afrastering zijn er in verschillende uitvoeringen en afgestemd op de verschillende dieren en hun toepassing. Lint en Koord meestal toegepast in de paardenhouderij. Het dunne kunststof schrikdraad is perfect voor rond huis en tuin en is bijna onzichtbaar. Metaaldraad voor de permanente afrastering in zien we meestal in de veehouderij, de vervanger voor het dieronvriendelijke prikkeldraad.
Belangrijke eigenschappen van de schrikdraad geleiders zijn diameter of breedte, weerstand, treksterkte en in geval van visueel ingestelde dieren ook de kleur in combinatie met de achtergrond.
Heeft u hulp nodig voor het maken van de juiste keuze? Neem contact met ons op.

Stappen

Filter op prijs
Filter op functie

Resultaat 1–30 van de 39 resultaten wordt getoond

Schrikdraadapparaat geleiders

Welke geleiders kan ik het beste kiezen? Die vraag krijgen we regelmatig. Er is een ruime keus in schrikdraad geleiders voor afrastering bij diverse toepassingen. Permanent, tijdelijk, in tuinen, extreem lange lengtes langs weilanden. Veel verschillende toepassingen en dus keuzes.

Tuin afrastering met schrikdraad

In tuinen wordt schrikdraad steeds vaker toegepast om raskatten in de tuin te houden. Maar ook om buurt katten juist uit de tuin te houden en weg te houden bij de volière of loungebank. In alle gevallen is dun 2mm kunststof schrikdraad de beste oplossing. In onopvallend zwart of donkergroen of juist bewust opvallend in fel oranje. Beide soorten leverbaar in 100 of 250mtr rollen. eenvoudig knoopbaar en aan te sluiten met klemmen of kroonstenen.

Paarden afrastering met lint of koord

Schriklint of schrikkoord zien we bij de afrastering van paarden of alpaca’s. Visueel ingestelde dieren die naast een stroomdraadje ook een zichtbare afrastering nodig hebben. Koord en lint worden gekozen op persoonlijke voorkeur en ervaring. Beide werken perfect en zien we vaak ook samen toegepast worden. 40mm lint in een paardenbak kan mooi strak gemonteerd worden en in de zwarte uitvoering heeft dit een chique uitstraling. De lintisolatoren, klemmen voor de aansluiting of verbinding zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen.

Tijdelijke afrastering

Een tijdelijke en verplaatsbare afrastering vraagt om een andere aanpak. Voor koord, draad en lint zijn haspels beschikbaar om deze tijdens het verplaatsten eenvoudig op te kunnen rollen of de overlengte op te kunnen opslaan. Voor verplaatsbaar lint adviseren we 12 of 20mm lint te selecteren. Breder lint gaat in kunststof palen klapperen en draaien, hierdoor scheurt het sneller en gaat het veel korter mee.

Longlife geleiders gaan jaren mee

Voor een afrastering welke jaren mee moet gaan adviseren wij LongLife geleiders. Deze duurzame geleiders gaan vele jaren mee, hebben een hoge treksterkte en zichtbaarheid. Deze geleiders vragen om een speciale montage en aansluiting. Neem contact met ons op voor het juiste advies.

 

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.