Schrikdraadapparaat op zonne-energie

Een goed Schrikdraadapparaat op zonne-energie is handig bij een  afrastering zonder netspanning, daarnaast is het duurzaam. Koltec schrikdraadapparaat op zonne-energie leveren we in diverse uitvoeringen en niet onbelangrijk met 5 jaar fabrieksgarantie. Een schrikdraadapparaat op netspanning is verreweg het sterkste en heeft onze voorkeur als u netspanning voor handen heeft. De batterij-, accu-, of zonne-energie vinden hun toepassing vooral in de mobiele of op plaatsen waar er geen voorzieningen voorhanden zijn.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Schrikdraadapparaat op Zonne-energie

Schrikdraadapparaten op zonne-energie zijn zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam voor tijdelijke afrasteringen welke niet langer zijn dan 2-3 km en waar geen begroeiing tegenaan komt. Een schrikdraad apparaat op zonne-energie zorgt ervoor dat er op flexibele plekken elektrische afrastering kan worden gezet. Ideaal voor stukken grond die worden gebruikt voor seizoens- of tijdelijke begrazing. Er is namelijk geen stroompunt nodig. De interne batterij van deze schrikdraad apparaten wordt opgeladen via het ingebouwde zonnepaneel. Afhankelijk van het model heeft het een winter-, of nachtstand.

Tijdelijke afrastering

Er wordt vaak voor een schrikdraadapparaat op zonne-energie gekozen wanneer men werkt met een verplaatsbare ook wel tijdelijke afrastering genoemd. Niet alleen het apparaat is dan anders dan bij permanente afrastering. Bij tijdelijke afrastering wordt er namelijk gebruik gemaakt van mobiele afrasteringspalen. Deze zijn vaak vervaardigd van kunststof, metaal of glasfiber. De palen zijn gemakkelijk verplaatsbaar.

 

Koltec MS schrikdraad apparaten op zonne-energie

De Koltec MS15, MS25 en MS50 apparaten zijn mobiel en geschikt voor de korte afrasteringen. Met een vermogen van 0,18J , 0,33J en 0,65Joule is er volop keus in deze serie. Deze apparaten kunnen een redelijk perceel van spanning voorzien. Met een montagebeugel kunnen ze ook buiten handbereik worden geplaatst om diefstal te voorkomen.

Koltec HS serie combi accu/zonne-energie schrikdraadapparaten

Compacte maar krachtige en multifunctionele 12 Volt solar accuapparaten met ingebouwde powerboost, laadregelaar en accusaver en wordt geleverd met een 5 of 10 Watt zonnepaneel. Geschikt voor de korte tot middel lange afrasteringen (<0,8km). Een bedrijfszeker apparaat ook in de wintermaanden.

Koltec zonnepanelen voor accu schrikdraadapparaten

Heeft u al een Koltec schrikdraad apparaat op accu en wilt u deze opladen met een zonnepaneel? Ook dat is mogelijk. Voor veel apparaten is een kit beschikbaar en is deze eenvoudig hierop aan te sluiten. In ons pakket zonnepanelen staan de diverse types beschreven.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.