Koltec Hippo Longlife de duurzame geleider

Koltec Hippo Long Life

Koltec Hippo Longlife de duurzame koord geleider

Hippo Long Life is een nieuw type geleider om uw paardenweide of paddock mee af te rasteren. Koltec Hippo Long Life de duurzame geleider, deze gaat bij het juiste gebruik en montage jaren mee.

Waarom Koltec Hippo Longlife toepassen?

Het staat vanzelfsprekend voor veiligheid voor uw dieren. Maar de extra lange levensduur van minstens 10 jaar en een extreem goede geleiding van de spanning door de afrastering. De kleuren zijn heel bewust gekozen, opvallend maar ook chique.

Hippo Longlife is ruim 8 mm dik en heeft een kern van polypropeen vezel met daarom heen een kunststof polyester afwerking. Deze polyester afwerking zorgt voor een gladde en zachte afwerking waardoor er in geval van contact geen risico op letsel bij uw dieren is. De goede geleiding van de spanning wordt gewaarborgd door 3 dikke Long Life (koolstof coating) koperdraden van 0,7 mm welke onder de polyester mantel liggen. In de polyester mantel zelf zijn 6 RVS/INOX draden van 0,4 mm kruislings verwerkt welke een groot contact oppervlak naar buiten creëren waardoor de afrastering zeer effectief is. Hippo Long Life is licht en flexibel en daardoor gemakkelijk te installeren.

  • De beschikbare kleuren zijn wit, bruin en bordeaux rood.
  • Verpakking: 300mtr
  • Trekkracht: 700kg

Bestel direct jouw Koltec Hippo Longlife geleider!

Neem contact met ons op en email of Whatsapp ons foto’s of een filmpje van uw perceel met de globale afmetingen en we sturen u vrijblijvend een offerte via een winkelwagen link.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Overtuig uzelf en bekijk de klant video’s op YOUTUBE.
Vele klanten gingen u voor en geven ons een 4.7 sterren van 5 op Trustpilot.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.