Schrikdraad Koord

Schrikdraad Koord is belangrijk voor een betrouwbare permanente of tijdelijke afrastering van uw paarden of alpaca’s.
Koltec Schrikdraad Koord leveren we in diverse verpakkingen en is 5 of 6mm dik. In diverse kleuren en treksterktes maar ook in de duurzame LongLife uitvoering zoals Hippo LongLife.

Schrikkoord zien we vaak bij paddocks, buitenbakken of langs paarden weides. Zichtbaarheid is hier van groot belang voor de visueel ingestelde paarden.
We hebben een ruime voorraad en leveren het binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Kwaliteit schrikdraad koord is belangrijk

Voor een goede elektrische afrastering is een schrikdraad koord heel belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat de stroom wordt getransporteerd tot het einde van de omheining. Kies altijd voor een goede geleider, die geleidt de stroom gemakkelijker en dus beter. Hoewel alle geleiders veel op elkaar lijken is er in werkelijkheid een groot verschil. Door verschillende schrikkoorden te vergelijken kun je een goed keuze maken.

Voor een veilige, sterke en goed zichtbare omheining van het vee kun je kiezen voor schrikkoord. Dit is een schrikdraad dat bestaat uit kunststof draad met daarin roestvrijstalen draden geweven die zorgen voor een goede geleiding. Dit schrikkoord is geschikt voor paarden, runderen, schapen, geiten en wild.

Om het schrikkoord op de juiste manier te bevestigen zijn er een groot aantal isolatoren voor permanente- en verplaatsbare afrasteringen.

Diverse uitvoeringen Schrikkoord

Schrikdraad Koord leveren we in diktes van 5mm, 6mm en 8mm en verschillende lengtes verpakkingen. Dit koord leveren wij in kleuren die goed passen in de natuur maar daarnaast ook goed opvallen voor de paarden. Wit, groen, bruin maar ook zwart koord voor een chique uitstraling. Het schrikkoord valt goed op ter bescherming van uw visueel ingestelde paarden.

Schrikdraad koord snel uit voorraad geleverd

Bestel uw Koord voor paarden van 8mm  of andere diktes eenvoudig en snel bij Schrikdraad Online! We zijn dé specialist in elektrische afrastering.

Montage voor schrikkoord

Om uw koord juist te monteren zodat het nog langer mee gaat leveren wij bijpassende Koordisolatoren, Verbinders, Weidepalen en aansluitmaterialen voor koord.

 

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.