Schrikdraadapparaat voor huis en tuin

Een goed en veilig Schrikdraadapparaat voor huis en tuin is belangrijk voor een betrouwbare afrastering in uw tuin. Koltec schrikdraadapparaat voor huis en tuin leveren we in diverse uitvoeringen en niet onbelangrijk met 5 jaar fabrieksgarantie. De MiniGard serie is speciaal ontwikkeld voor in en rond uw tuin. Voor Katten-, Volière-, Vijver-, of tuinschrikdraad de perfecte oplossing.
We hebben een ruime voorraad en leveren het complete systeem binnen 1-2 werkdagen bij u af in Nederland maar ook in België!
Twijfelt u over de juiste keus en toepassing of kunnen we u helpen met het samenstellen van een compleet systeem? Neem contact met ons op, we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Schrikdraadapparaat voor huis en tuin

Schrikdraadapparaten om te plaatsen rond uw huis en tuin zijn anders dan zoals we kennen van de weilanden of maneges. Door de relatief korte lengtes is een lagere spanning en vermogen voldoende om de kleine dieren veilig te kunnen houden of verjagen. Deze apparaten zijn veilig voor mens en dier, ook voor kinderen die per ongeluk het schrikdraad raken langs de schutting, volière of vijver. Ze zullen wel een schok krijgen, maar veel minder hard dan langs een weiland.

Tuin afrastering met schrikdraad

Een tuin afzetten met schrikdraad om onze eigen katten in de tuin of juist buurtkatten uit de tuin te houden passen we vaak toe. De Koltec Minigard Serie is hier speciaal voor ontwikkeld en geschikt.

Koltec Minigard Hobby schrikdraad apparaat

De Koltec Minigard Hobby is het lichtste apparaat in de serie en geschikt om schrikdraad langs schuttingen of voliere te plaatsen in kleinere tuinen. Verkrijgbaar als los apparaat of als set.

Koltec Minigard XP schrikdraad apparaat

De Koltec Minigard XP is het middelste apparaat in de serie en geschikt om schrikdraad langs schuttingen, vijver of volière te plaatsen in gemiddelde tuinen en is bestand tegen beperkte aangroei van klimplanten. Bij uitstek geschikt voor het in de tuin houden van langharige grotere soorten zoals maincoons, ragdolls en boskatten. Verkrijgbaar als los apparaat of als set.

Koltec Minigard XXP schrikdraad apparaat

De Koltec Minigard XXP is het sterkste apparaat in de serie en geschikt om schrikdraad langs uw vijver te plaatsen en de reiger te verjagen. ook voor het plaatsen van schrikdraad langs schuttingen of volière te plaatsen in grote tuinen en is bestand tegen aangroei van klimplanten. Bij uitstek geschikt voor vluchtgevoelige langharige grotere soorten zoals maincoons, ragdolls en boskatten. Verkrijgbaar als los apparaat of als set.

Twijfelt u over werk apparaat voor u geschikt is? Neem contact met ons op voor het juiste advies of voor de opzet van een compleet systeem voor uw tuin.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.