Vijver Schrikdraad

Vijver schrikdraad is een begrip voor vijverbezitters. Verjaag reigers en katten, scherm uw vijver af met een hoge spanning met een mooie strakke montage op de vijverrand.
Reigers kunnen een ware plaag zijn en vissen binnen no time de vijver leeg als de vissen niet te groot zijn voor ze. Grotere vissen proberen ze wel vaak te vangen en beschadigen ze door het pikken. Infecties en sterfte zijn een logisch gevolg. Juist gemonteerd en aangesloten schrikdraad rond uw vijver houdt de rovers op afstand.

Heeft u vragen of advies nodig bij de samenstelling van uw systeem. Neem contact met ons op en e-mail of Whatsapp de foto’s van uw situatie.

Stappen

Stap 1: Kies de set voor uw toepassing
Stap 2: Selecteer het aansluitmateriaal
Stap 3: Kies het type isolator voor uw vijverrand
Stap 4: Vergeet niet de tester te bestellen.
Stap 5: Bestel en na 1-2 dagen werkdagen kunt u aan de slag.

Filter op prijs
Filter op functie

Toont alle 23 resultaten

Schrikdraad om de vijver, hoe werkt dat?

Vijver schrikdraad is bekend en wordt vaak toegepast. De ervaringen zijn echter wisselend en dat is. jammer. Met de juiste, krachtige, materialen en montage is het wel degelijk doeltreffend en verjaagt het de reiger of katten. Door het dikke verendek van de reiger is een krachtig apparaat met minimaal 2 joule nodig. Beter nog is het sterke Minigard XXP apparaat met een 6 Joule energie. Noodzakelijk om door de dikke veren heen te komen.

Aarding bij de vijver is belangrijk

Hardstenen randen om de vijver zijn mooi. Nadeel is dat de rand de reiger isoleert van de grond (aarde). Zaak dus om een alternatieve aarde te installeren door een aardedraad te spannen naast de plus draden. Zo zorg je dat er altijd plus en min (aarde) is om de kring te maken.

Vijverrand beugel tot 25mm, 40mm of 50mm

Vijverrand isolatoren maken een montage op hardstenen vijverranden eenvoudig. Deze beugels blijven demontabel en montage is zonder boren. 4 draden kunnen zo rond de vijver gespannen worden. Om en om plus – min – plus – min. Zo raakt de reiger altijd een plus en een min draad.

Vijver met natuurlijke oever

Voor vijvers met een natuurlijke oever zoals gras, grint of rotsen leveren we mooie groene tuinpalen van 1 meter lang. Hierop kunnen ook meerdere draden worden gespannen om de plus en min te laten lopen. Deze groene tuinpalen vallen minimaal op in een natuurlijke omgeving maar zijn wel sterk in tegenstelling tot de slappe kunststof paaltjes die we tegen komen bij de tuincentra.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.