Steenmarters verjagen

Steenmarters verjagen met schrikdraad, werkt dat? Zeker, schrikdraad werkt perfect als een barrière. Ze kunnen veel problemen veroorzaken door kabels onder de auto’s kapot te knagen, schade aan gebouwen te veroorzaken en voor extreem veel stankoverlast te zorgen door uitwerpselen en bouwen van nesten. Wilt u steenmarters weren dan is onze schrikdraad oplossing een goede keus. Het beschermt u tegen deze, beschermde, rovers. Een diervriendelijke elektrische afrastering ter bescherming tegen marters op uw terrein. Met een goede elektrische afrastering maakt u het de steenmarter moeilijker om uw huis of andere eigendommen te beschadigen.

Advies nodig voor het verjagen van steenmarters? Neem contact met ons op

Stappen

Stap 1: Kies de set voor uw toepassing
Stap 2: Selecteer het aansluitmateriaal
Stap 3: Kies het type en aantal isolatoren
Stap 4: Vergeet niet de tester te bestellen.
Stap 5: Bestel en na 1-2 dagen werkdagen kunt u aan de slag.

Filter op prijs
Filter op functie

Toont alle 21 resultaten

Steenmarters verjagen

Steenmarters verjagen met schrikdraad is een legale manier om uw eigendommen te beschermen. U voorkomt dat ze in uw tuin, schuur of onder uw dak komen en daar overlast gaan veroorzaken. Door het plaatsen van de juiste afscherming komen ze niet binnen.

Steenmarters vangen is verboden

Het vangen van de beschermde dieren is verboden. Ook heeft het weinig effect omdat het territorium van de gevangen steenmarter door een ander dier wordt ingenomen. Weren is daarom een veel betere en effectievere oplossing voor die groeiende probleem.

Onderzoek de route van de steenmarter

Als u al overlast heeft van de steenmarter onderzoek dan de route die ze volgen. Kijk of u sporen kunt ontdekken op containers, daktrommen, dakbedekking van de garage, lage muurtjes. Het strooien van talkpoeder (bij droog weer) is een handig hulpmiddel. Het zijn goede springers en klimmen door hun snelheid ook tegen muren op. Via hoge coniferen naast uw huis komen ze eenvoudig op het dak of in de goot.

Scherm de route af en maak het ze zo moeilijk mogelijk.

Met onze schuttingisolatoren en afstandsisolatorenkunt u in combinatie met de juiste aansluitklemmen , hoogspanningskabel en onopvallend zwart schrikdraad een barrière maken waardoor de steenmarters niet meer naar binnen of in uw tuin kunnen komen. Ook toepasbaar om de steenmarters op afstand van uw volière te houden.

Een voldoende sterk schrikdraad apparaat zoals de MiniGard HobbyMiniGard XP of de ES5 of ES10 is noodzakelijk.
In onze Whitepaper Weren van Steenmarters hebben we de werking, montage en voorbeelden beschreven.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.