Konijnen verjagen

Konijnen verjagen met schrikdraad, ook dat is een mogelijkheid. Knaagdieren richten grote schade aan uw gewassen en eigendommen. Haasachtigen brengen schade toe in tuinen, op akkers en in weiden en zijn in staat om planten en gewassen tot op de grond kaal te vreten. Gravende konijnen zorgen voor veel schade op sportvelden, begraafplaatsen, dijken en industrieterreinen.

Voor het verjagen van konijnen adviseren we afrasteringsnetten of konijnennetten. Deze afrasteringsnetten zijn perfect voor het weren van knaagdieren. Het afrasteringsnet is makkelijk te plaatsen en gebruiksvriendelijk. Het konijnennet is uit te breiden en te koppelen aan andere netten en aan een schrikdraadapparaat om te voorkomen dat het konijn erdoorheen knaagt.

Advies nodig? Neem contact met ons op.

Stappen

Stap 1: Kies de set voor uw toepassing
Stap 2: Selecteer het aansluitmateriaal
Stap 3: Kies het type en aantal isolatoren
Stap 4: Vergeet niet de tester te bestellen.
Stap 5: Bestel en na 1-2 dagen werkdagen kunt u aan de slag.

Filter op prijs
Filter op functie

Toont alle 22 resultaten

Netten om gewassen te beschermen

Netten zijn een barrière tussen gewassen op akkers of volkstuinen en houden konijnen weg. Knaagdiernetten zijn opgebouwd door met gelaste kruisverbindingen op 7 horizontale draden. De draden liggen verticaal 7,6cm en horizontaal cm en horizontaal vanaf onderen 6,4 / 7,6 / 10,8 cm uit elkaar en de onderste draad is niet voorzien van geleiders. Bevat 14 palen met enkele pen van 18cm voor de juiste stabiliteit. Netten gebruiken we in de vaste of mobiele toepassing voor of juist tegen konijnen. Scherm een stuk van uw tuin of perceel af met een net, met of zonder schrikdraad apparaat en hou de konijnen op afstand en stel uw oogst veilig. 

Schrikdraadapparaat voor konijnen

Afrasteringsnetten zijn geschikt om spanning op aan te sluiten en dat voorkomt dat konijnen zich hier doorheen knagen. Accu en batterij apparaten zijn geschikt voor mobiel gebruik in combinatie met de mobiele aardpenNetspanning apparaten hebben vanzelfsprekend de voorkeur omdat deze krachtiger zijn en niet opgeladen moeten worden. Plaats op afgelegen plekken het schrikdraad apparaat verdekt. Het dievengilde weet steeds vaker uw schrikdraad apparaat te vinden.

Aansluiten en testen

De verbindingen tussen het schrikdraad apparaat, de aarding en het net gebruiken we flexibele hoogspanningskabelsKrokodillen klemmen als het gebruik mobiel is.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.