Koltec Protector schrikdraadapparaat 5 Joule met alarmering

Krachtig lichtnetapparaat met alarm contact voor 24h bewaking van uw afrastering geschikt voor de lange afrasteringen of lastig te houden dieren. (<12Km)

  • Speciaal ontwikkeld voor de paardenhouderij
  • Geschikt voor grote paardenweides en langere afstanden
  • Voorzien van alarmcontact voor bewaking van de afrastering
  • Laag energieverbruik (3 Watt)
  • 5 jaar Koltec fabrieksgarantie

 269,95

Beschrijving

De Koltec Protector schrikdraadapparaat 5 Joule is een krachtig 5 Joule lichtnetapparaat met alarmering. Veelzijdig inzetbaar voor de langere of lastigere afrasteringen. Paardenhouder bij uitstek. Zorgt voor respect voor de afrastering met een topspanning van 8.000 Volt, een laadenergie van 5 Joule en een maximale impulsenergie van 2,5 joule. Geschikt voor langere afrasteringen (<12km)

Speciale aan dit apparaat is de bewakingsfunctie op de afrastering. Indien de spanning plotseling daalt komt het (potentiaal vrij) alarm contact in werking. Hiermee kunt u schakelen wat u wilt. Alarmering, flitslamp of een SmartHome signalering op uw smartphone.

De Koltec Csikos serie is speciaal ontwikkeld voor de paardenhouderij. De eenvoudige Koltec ES5 en Koltec ES10 voor de kleinere paddocks en weides. De zwaardere Csikos schrikdraad apparaten voor de grotere weides of wanneer een display noodzakelijk is. Om dit apparaat optimaal te laten presteren is een goede aarding zoals bij alle apparaten van essentieel belang. Koltec Protector schrikdraadapparaat 5 Joule is een professioneel apparaat voor de gemiddelde tot grotere weides.

Extra informatie

Voeding

230 Volt

Functie

Apparaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koltec Protector schrikdraadapparaat 5 Joule met alarmering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.