• Paarden

Maneges stellen hoge eisen aan hun afrastering

Leestijd circa 2 minuten
Maneges stellen hoge eisen aan hun afrastering | Schrikdraad Online

De afrastering voor een manege moet voldoet aan de hoogste eisen

 Koltec Schrikdraad Breda ontwikkelt al vele jaren kwalitatief hoogstaande producten voor de paardenhouderij. Schrikdraad Online adviseert, levert en ondersteunt al ruim 12 jaar klanten bij de keuze van de juiste materialen afgestemd op hun wensen, situatie en bijvoorbeeld soort paddocks. Wij leveren uitsluitend het Nederlandse fabricaat Koltec wat voldoet aan alle eisen en 100% veilig is voor mens en dier. Schrikdraad op maneges beveiligt het meest kostbare op de manege, de paarden.

Koltec schrikdraad levert een compleet pakket

We leveren alles voor uw manege afrastering. Betrouwbare schrikdraad apparaten uit de Csikos serie, speciaal ontwikkeld voor paarden, maar ook alle andere producten die u nodig heeft om een betrouwbare afrastering te installeren. Wij leveren het duurzame Hippo Longlife, Long life kabel Stijgbeugelpalen, Lint, KoordKrulstaartisolatoren en alle benodige aansluitmaterialen en Gereedschap en testapparatuur

Er zijn ook isolatoren voor op gaaspanelen, 60mm palen van hekken, eenvoudige ringisolatoren voor in palen of klembeugels om op constructies te plaatsen. In ons hoofdstuk ISOLATOREN hebben we alle isolatoren die we hiervoor toepassen handig naast elkaar gezet.

Juiste schrikdraad apparaat kiezen voor uw situatie

Koltec heeft voor het Paardenhouderij de Csikos serie ontwikkeld. We zullen de verschillende schrikdraadapparaten met elkaar vergelijken en de toepassingen benoemen.

Type apparaat Netspanning Laadenergie Toepassing Extra
ES10 230 Volt 1 Joule Paddocks en kleine weides
Ook geschikt voor hobby gebruik
Basis apparaat
Csikos 230 Volt 2 Joule Schrikdraad apparaat afgestemd op de gevoeigheid van paarden Basis Csikos
Csikos XP 230 Volt 5 Joule Schrikdraad apparaat afgestemd op de gevoeigheid van paarden, voor grotere installaties Zwaardere uitvoering
Csikos Digital 230 Volt 6 Joule Schrikdraad apparaat afgestemd op de gevoeigheid van paarden, voor grotere installaties Digitale display
Horse Trainer 230 volt 0,02 – 1 Joule Instelbaar trainingsapparaat Digitale display
Vergelijking Koltec schrikdraad apparaten paardenhouderij

Alle benodigde materialen hebben we voor u bij elkaar geplaatst in onze WEBSHOP. Dat maakt samenstellen en bestellen eenvoudig.
Bent u benieuwd hoe andere klanten het schrikdraad hebben gemonteerd? Bekijk de selectie van klantvideo’s op ons YouTube kanaal.

Klantenservice

Onze klantenservice is per email, WhatsApp of telefonisch bereikbaar voor advies en ondersteuning.
Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een mooie 4.7 van 5 sterren.
Lees hier onze reviews op Trustpilot.

×

De Koltec Schrikdraad Winkel voor Nederland en België 

× Hoe kunnen we u helpen?