• Paarden

Koltec Horsetrainer regelbaar schrikdraadapparaat

Leestijd circa 2 minuten
Koltec horsetrainer op stapmolen | Schrikdraad Online

Stapmolens

Om een stapmolen goed te laten functioneren is de aanwezigheid van een schrikdraadapparaat aan te bevelen. Als de spanning niet aan de verschillende dieren aangepast hoeft te worden dan is het ES10 netstroomapparaat een veel toegepast apparaat. Sommige molens hebben een constructie die het niet toelaat om een schrikdraadapparaat aan de buitenkant in een vaste opstelling te monteren. In die situatie kan een HB15 batterijapparaat uitkomst bieden. Deze draait dan mee op de molen en voorziet de drijfhekken van spanning.

Horsetrainer

Koltec heeft speciaal voor de paardenhouderij een Horsetrainer ontwikkeld. De markt had behoefte aan een regelbaar schrikdraadapparaat voor trainingsdoeleinden en met de mogelijkheid de energie af te stemmen op het paard in de stapmolen.

161-82150-koltec-horsetrainer

De Koltec Horse Trainer is speciaal ontwikkeld voor de toepassing op trainingsmolens. De spanning en daarmee ook de energie afgifte zijn traploos instelbaar. Het apparaat is daardoor af te stemmen op de gevoeligheid van de paarden in de trainingsmolen. Spanning is regelbaar van 300 Volt tot maximaal 8000 Volt. De energie afgifte van 0,02 Joule tot 1,0m Joule ( bij 500 Ohm). De ingestelde spanning is af te lezen op het digitale display.

De koltec ES10 wordt ook veelal toegepast als paddock apparaat. Voldoende sterk voor de korte afstanden en aantrekkelijk geprijsd. Netspanning als voeding en zal jaren probleemloos functioneren.

De Koltec HB15 is het instapmodel van de batterij schrikdraad apparaten van Koltec. Door de compactheid zeer geschikt voor mobiele toepassingen en geschikt voor korte afrasteringen. Door de compacte afmetingen passen er alleen kleine typen batterijen in (tot 102 mm hoogte). Geschikt voor kleine 9 Volt batterijen. Het apparaat levert 9.200 Volt en een laadenergie van 0,2 Joule. 

Heeft u vragen of advies nodig voor de samenstelling van uw verdere installatie. Neem contact op of kijk op onze website voor meer foto’s en producten.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Overtuig uzelf en bekijk de klant video’s op YOUTUBE.
Vele klanten gingen u voor en geven ons een 4.7 sterren van 5 op Trustpilot.

×

De Koltec Schrikdraad Winkel voor Nederland en België 

× Hoe kunnen we u helpen?