KoiCave | De gezelligste Koi vereniging van Nederland

De KoiCave Koi Vereniging is ontstaan uit liefde voor de hobby, pure passie voor de vijverhobby! KoiCave is een koivereniging die alle leden verenigt in het gemeenschappelijke doel kennis en kunde te vergroten. Dit resulteert in meer plezier in de hobby en optimale leefomstandigheden voor onze geliefde koi. Door KoiCave ontstaan echte vriendschappen door het delen van onze passie. Dat is waar deze koivereniging voor staat! Wij hebben ons aangesloten bij “ Vrienden van de Koicave ” omdat ook wij overtuigd zijn dat kennis en ervaringen delen perfect past bij eerlijk zaken doen.

Schrikdraad advies voor de KoiCave leden

Als schrikdraad specialist voor de Vijver-, Volière– en Kattenliefhebbers passen wij goed binnen het KoiCave concept. Wij staan de leden graag bij met onze kennis en ervaring. Schrikdraad plaatsen rond vijvers tegen katten en reigers is niet moeilijk als je de werking kent en de juiste producten toepast. Onze aanbod is compleet en hiermee kunnen we systemen adviseren voor de meest voorkomende randafwerkingen en afmetingen Koi vijvers. Reigers weten de vijvers vlekkeloos te vinden en bezoeken deze regelmatig in de vroege ochtenduren of tegen de schemering.

De werking van schrikdraad rond vijvers

Het systeem is eenvoudig in opbouw. De basis vormt het schrikdraad apparaat, de aardpen, spanners het schrikdraad en aansluitkabel horen daar bij en de isolatoren langs de vijverrandnatuurlijke rand of vlonder maken het compleet. Goede aarding is belangrijk zodat de reiger de schok juist krijgt. We installeren daarom altijd plus èn min draden langs de vijver. Zo weten we zeker dat de totale energie de reiger zal bereiken en dat we geen weerstand ondervinden van isolerende droge zand-, kleigrond of grint.

Schrikdraad rond de vijver ook voor u toepasbaar?

In de verreweg meeste gevallen is schrikdraad goed toepasbaar en zeker met het brede assortiment aan isolatoren is er meestal wel een oplossing te vinden. Stuur ons de afmetingen van uw vijver en dikte randafwerking en we denken graag met u mee om uw vijver reiger proof te maken.

Vijverrand beugel voor chinees hardsteen

Onze vijverrandbeugel voor 40mm stenen randen is de meest toegepaste beugel voor op vijverranden.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.