Katten verjagen met schrikdraad is de oplossing voor de overlast van buurtkatten. Het bevuilen van uw tuin, tuinmeubels, borders door katten uit de buurt is een steeds groter wordend probleem. Helaas bereiken ons ook steeds meer berichten over conflicten tussen buren. Het verjagen met schrikdraad is een diervriendelijke oplossing. Met ons kattenschrikdraad kunt u de buurtkatten uit uw tuin houden en voorkomt u deze problemen. Het schrikdraad systeem is eenvoudig en met de juiste informatie en producten goed samen te stellen. We zullen in dit artikel de producten voor uw afrastering met u doornemen. We hebben hiervoor een uitgebreide Whitepaper Kastenschrikdraad geschreven.
We hebben voor de meest voorkomende situaties complete sets samengesteld om katten te verjagen. Dat maakt uw keus eenvoudig.
 
 

Wilt u uw eigen katten in de tuin houden?

Wilt u uw eigen katten in de tuin houden? Daar hebben we ander systeem en producten voor. Schrikdraad voor katten. Op basis van uw situatie maken we graag een offerte via een winkelwagen link die u eenvoudig kunt bestellen.

IMG 5963

Hoe werkt het verjagen?

Katten komen via de schutting, tuinmuur, schuur of hekwerk uw tuin in om hun behoeftes te doen. Door het plaatsen van schrikdraad op uw omheining voorkomt u dat. U plaatst door middel van isolatoren minimaal 2 draden (plus en min) recht op uw schutting. Hiermee voorkomt u dat de kat op de schutting of muur kan komen. Probeert hij dat wel dan raakt hij de beide draden en krijgt de schok. Dit tracé plaatst u op de gehele afscherming of in ieder geval op de plaats waar de katten de tuin in komen.

Is twee draden echt nodig? Ja u heeft absoluut twee draden nodig omdat de kat op de schutting of muur geen contact met aarde maakt en dus zonder de aarddraad geen schok krijgt

Een aardpen is dat nodig? Ja de aardpen is nodig om de aardedraad te koppelen aan de aarde en het apparaat te helpen een echte min te hebben. 

Complete sets met eenvoudige montage

Onderstaande sets hebben wij samengesteld om eenvoudig uw tuin vrij van katten te maken. 

Vragen over ons systeem?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het maken van de juiste keus? Neem contact met ons op voor informatie of een adviesgesprek

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.