De wolf is terug in Nederland, en nu?

de wolf is bijna gevestigd in nederland is er ruimte voor zon roofdier 1

De wolf is weer in Nederland en lijkt zich nu echt te gaan vestigen. Op de Veluwe, Brabant en in Overijssel zijn diverse waarnemingen geweest. De voor- en tegenstanders proberen elkaar te overtuigen van hun gelijk. Hierin gaan wij ons vanzelfsprekend niet mengen en blijven neutraal.

Wat we wel aanbieden is een richtlijn waar uw afrastering aan moet voldoen om uw vee afdoende te beschermen. Koltec heeft de folder Methodes en materialen voor bescherming van schapen en ander vee tegen wolven uitgebracht. Juist omdat er veel onduidelijkheid bestaat hoe we met dit roofdier moeten omgaan. Een combinatie van metaaldraad en lint met de juiste isolatoren is het advies. Dat kunnen krulstaartisolatoren tegen een hekwerk om ondergraven te voorkomen maar ook 120cm hoog geplaatst om springen te voorkomen. Ook netten van 120cm hoog met hier lint boven is een oplossing waardoor hij zich laat afschrikken en tegenhouden. Het schrikdraad apparaat wat voor het afschrikkende affect moet zorgen moet voldoende sterk zijn. Op netspanning is de SE Serie een goede oplossing. Is er geen netspanning aanwezig is de powergard of de powergard XP een goede keus. Gevoed door een accu of een zonnepaneel.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Overtuig uzelf en bekijk de klant video’s op YOUTUBE. Vele klanten gingen u voor en geven ons een 4.7 sterren van 5 op Trustpilot.

Stel je vraag
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen we je helpen?

Stel jouw vraag en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen over verzending, levertijd of retoursturen staan vermeld bij de klantenservice FAQ sectie onderaan de pagina.