• Algemeen

Steenmarters weren met schrikdraad

Leestijd circa 1 minuut

Steenmarters verjagen met schrikdraad

De bekendste overlast van Steenmarters kis het doorknagen van kabels onder motorkap van de auto’s. De schade die steenmarters veroorzaken aan gebouwen en de stankoverlast van hun nesten en uitwerpselen is minder bekend. Onze steenmarter schrikdraad oplossing beschermt u tegen deze roofdieren. Een diervriendelijke elektrische afrastering als bescherming tegen marters op uw terrein. Met een goede elektrische afrastering maakt u het de steenmarter moeilijker om uw huis of andere eigendommen te beschadigen.

Zorg voor een barrière

Met onze schuttingisolatoren en afstandsisolatoren kunt u in combinatie met de aansluitklemmen , hoogspanningskabel en onopvallend zwart schrikdraad een barrière maken waardoor de steenmarters niet meer naar binnen of in uw tuin kunnen komen. Ook toepasbaar om de steenmarters op afstand van uw volière te houden.

Schrikdraad tip schutting vormt een barrière | Schrikdraad Online

Een voldoende sterk schrikdraad apparaat zoals de MiniGard Hobby, MiniGard XP of de ES5 of ES10 is noodzakelijk en zijn hier uitermate geschikt voor.
In onze Whitepaper Weren van Steenmarters hebben we de werking, montage en voorbeelden beschreven.

We hebben de meest gebruikte materialen hier voor u geselecteerd

Neem contact met ons op en email of Whatsapp ons foto’s of een filmpje van uw tuin met de globale afmetingen en we sturen u vrijblijvend een offerte via een winkelwagen link.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Overtuig uzelf en bekijk de klant video’s op YOUTUBE.
Vele klanten gingen u voor en geven ons een 4.7 sterren van 5 op Trustpilot.

×

De Koltec Schrikdraad Winkel voor Nederland en België 

× Hoe kunnen we u helpen?