Schrikdraadapparaat kopen?

Is uw schrikdraad apparaat defect of wilt u een nieuw schrikdraadapparaat kopen? Na 1-2 werkdagen in Nederland en België geleverd met maar lieft 5 jaar fabrieksgarantie. Of het nu gaat om een eenvoudig batterijapparaat voor strookgrazen, een apparaat voor bij uw vijver of volière of een professionele oplossing voor een groot vee perceel. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wat voor apparaat past het beste bij uw toepassing?

Schrikdraadapparaat op netspanning, accu, batterij of zonne-energie?

Een schrikdraadapparaat op netspanning levert over het algemeen de meeste energie. Is er geen netspanning aanwezig en u wilt toch een weide afzetten dan is een accu of batterijapparaat een goede keus. ook voor verplaatsbare installaties. Gaat u liever voor de volledig duurzame variant. Kijk dan bij ons Solar systemen met de verschillende uitvoeringen Solar schrikdraad apparaten met ingebouwde of losse zonnepanelen.

 

Schrikdraadapparaat voor paardenhouderij | Schrikdraad Online

Apparaten voor paardenhouderij

De Koltec Csikos serie is speciaal ontwikkeld voor de paardenhouderij. Sterke betrouwbare apparaten in 4 uitvoeringen. CsiKos Basis, Csikos XP, Csikos Digital en de Protector met alarmering op uw afrastering. De ladingsenergie loopt op van 2 tot 6 Joule, ruim voldoende voor een goede en krachtige afrastering waar uw dieren.

 

Schrikdraadapparaat voor veehouderij | Schrikdraad Online

Veehouderij

Extreem lange geleiders verdeeld over meerdere percelen zijn kenmerkend voor de veehouderij. Aangroei brandt dit apparaat weg langs het hele tracé met zijn hoge energie. De SE-Serie van Koltec is uitermate geschikt voor het echte langdurige zware werk. Apparaten met 5, 6 en 10 Joule met diverse professionele eigenschappen. Het topmodel is de SE500, maar ook de SE340, SE440 en de SE425 staan hun mannetje in de weide wereld.

 

Schrikdraadapparaat voor schapen | Schrikdraad Online

Mobiele toepassingen

Voor mobiele toepassingen zijn er verschillende opties. In batterij apparaten, accu-apparaten, mechanische ( Koltec paddestoel!) en de Solar apparaten.

Schrikdraad aansluiten

Voor het aansluiten, aarden en koppelen van de afrastering hebben we alle benodigde materialen in voorraad.

Neem contact met ons op en email of Whatsapp ons de situaties toepassing  met de globale afmetingen en we sturen u vrijblijvend een offerte via een winkelwagen link.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Overtuig uzelf en bekijk de klant video’s op YOUTUBE.

Vele klanten gingen u voor en geven ons een 4.7 sterren van 5 op Trustpilot.

 

 

×

De Koltec Schrikdraad Winkel voor Nederland en België 

× Hoe kunnen we u helpen?