Maneges stellen hoge eisen aan hun afrastering

De afrastering voor een manege moet voldoet aan de hoogste eisen! Koltec Schrikdraad Breda ontwikkelt al vele jaren kwalitatief hoogstaande producten voor de paardenhouderij. Schrikdraad Online adviseert, levert en ondersteunt al ruim 10 jaar klanten bij de keuze van de juiste materialen afgestemd op hun wensen, situatie en bijvoorbeeld soort paddocks. Wij leveren uitsluitend het Nederlandse fabricaat Koltec wat voldoet aan alle eisen en 100% veilig is voor mens en dier. Schrikdraad op maneges beveiligt het meest kostbare op de manege, de paarden.
Onze klantenservice is per email, WhatsApp of telefonisch bereikbaar voor advies en ondersteuning.
Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een mooie 4.7 van 5 sterren.
Lees hier onze reviews op Trustpilot.

Volièreschrikdraad in de praktijk

Koltec schrikdraad levert een compleet pakket. We leveren alles voor uw manege afrastering. Betrouwbare schrikdraad apparaten uit de Csikos serie, speciaal ontwikkeld voor paarden, maar ook alle andere producten die u nodig heeft om een betrouwbare afrastering te installeren. Wij leveren het duurzame Hippo Longlife, Long life kabel Stijgbeugelpalen, Lint, Koord, Concourbox isolatoren, Krulstaartisolatoren en alle benodige aansluitmaterialen en Gereedschap en testapparatuur

Er zijn ook isolatoren voor op gaaspanelen, 60mm palen van hekken, eenvoudige ringisolatoren voor in palen of klembeugels om op constructies te plaatsen. In ons hoofdstuk ISOLATOREN hebben we alle isolatoren die we hiervoor toepassen handig naast elkaar gezet.

Juiste schrikdraad apparaat kiezen voor uw situatie. Koltec heeft voor het Paardenhouderij de Csikos serie ontwikkeld. We zullen de verschillende schrikdraadapparaten met elkaar vergelijken en de toepassingen benoemen.

Type apparaatNetspanningLaadenergieToepassingExtra
ES10 230 Volt1 JoulePaddocks en kleine weides
Ook geschikt voor hobby gebruik
Basis apparaat
Csikos230 Volt2 JouleSchrikdraad apparaat afgestemd op de gevoeigheid van paardenBasis Csikos
Csikos XP230 Volt5 JouleSchrikdraad apparaat afgestemd op de gevoeigheid van paarden, voor grotere installatiesZwaardere uitvoering
Csikos Digital 230 Volt6 JouleSchrikdraad apparaat afgestemd op de gevoeigheid van paarden, voor grotere installaties
Digitale display
Horse Trainer230 volt0,02 – 1 JouleInstelbaar trainingsapparaat
Digitale display
Vergelijking Koltec schrikdraad apparaten paardenhouderij

Alle benodigde materialen hebben we voor u bij elkaar geplaatst in onze WEBSHOP. Dat maakt samenstellen en bestellen eenvoudig.


Bent u benieuwd hoe andere klanten het schrikdraad hebben gemonteerd? Bekijk de selectie van klantvideo’s op ons YouTube kanaal.