Kattenschrikdraad

Kattenschrikdraad, veilig, eenvoudig en betaalbaar

 Kattenschrikdraad op schutting Kattenschrikdraad op gaas schutting

Uw katten in of juist uit uw tuin houden met schrikdraad

 Bekend probleem bij tuinen is het weglopen van uw eigen kat met alle risico’s. Of het bevuilen van uw tuin door andere katten. Helaas bereiken ons ook steeds meer berichten over vergiftigde of gestolen dieren. Met kattenschrikdraad kunt u uw dieren op uw eigen terrein houden en voorkomt u deze problemen. Het schrikdraad systeem is eenvoudig en met de juiste informatie en producten goed samen te stellen. We zullen in dit artikel de producten voor uw afrastering met u doornemen.
 

Schrikdraadapparaat

Minigard Hobby, 0,2 Joule schrikdraad generator, niet bestand tegen aanroei van beplanting. Basis apparaat voor standaard tuinen. Geschikt voor standaard formaat huiskatten met een gemiddelde tuin lengte aan schrikdraad.
 
Minigard XP, 2 Joule schrikdraad generator. Bestand tegen lichte aangroei van beplanting. Sterker apparaat dan de Hobby uitvoering. Hierdoor geschikt voor lichte aangroei van beplanting ( zoveel mogelijk voorkomen). Dit is een goed apparaat voor zwaardere en langharige soorten. Principe is gelijk alleen zwaarder in schokenergie. Maar nog steeds veilig voor mens en dier.
 
Minigard XXP, 6 Joule schrikdraad generator.  Is speciaal ontwikkeld tegen de reiger.
Zijn  hoge schokenergie ook geschikt voor langere trajecten en zware katten. Heeft tevens een display wat de spanning op de afrastering weergeeft ter controle. Zeker bij grote tuinen waar niet overal direct zicht op is een uitkomst.

Schuttingsteunen

Voor de montage op schuttingen, tuinhuisjes en scheidingsmuren kunnen de schuttingsteunen uit het kattenschrikdraad pakket een oplossing voor u zijn. Deze steunen worden per 4 stuks geleverd geschikt voor 2 draden. Optioneel zijn ze uit te breiden met klikisolatoren en zo tot 4 draden geschikt te maken.Kattenschrikdraad op gaas schutting

Draad

Voor kattenschrikdraad passen wij veelvuldig het zwarte minst zichtbare draad toe.
Verkrijgbaar in betaalbare verpakkingen van 100 mtr.
 

Aarding

Zoals bij alle schrikdraad installaties is aarding van groot belang.
De houten schuttingen zullen uw kat isoleren ten opzichte van de grond ( aarde ).
Oplossing hiervoor is het monteren van een aardedraad op uw schutting.
kattenschrikdraad aardedraad detail
Dit om zeker te weten dat uw kat contact maakt met aarde en zo gegarandeerd de schok doorkomt.
 
 
 
Heeft u nog vragen over kattenschrikdraad installaties, neem dan contact met ons op via de contact knop