Kippen afrastering

Kippen of andere pluimveesoorten zijn goed te houden achter afrasteringsnetten of kippennetten. Deze schriknetten zijn verkrijgbaar in een aantal lengtes, hoogtes afgestemd op de diersoort en met enkele of dubbele pen met meer stabiliteit. Ook zonder een schrikdraad apparaat aan te sluiten zijn deze netten goed te gebruiken voor kippen afrastering.

Kippennet schrikdraad

Afhankelijk of de dieren gekortwiekt zijn is hoogte van belang. De groene 120cm hoge netten in 25mtr of 50mtr lang houden uw kippen binnen het deel. De lagere netten van 107cm zijn leverbaar maar onze voorkeur is zijn de 120cm netten. Doorgangen maakt u met toegangspoorten voor netten. Voor uw eigen toegang of voor het gericht sturen van de dieren in een bepaalde richting.

Om rovers zoals vossen of steenmarters op afstand te houden sluit u een krachtig schrikdraad apparaat aan. Afhankelijk of er netspanning aanwezig dient een netspanning schrikdraad apparaat of een batterij schrikdraad apparaat. Een mobiele aardpen is een goede oplossing als het geheel verplaatsbaar moet blijven, voor een vaste montage plaatsen we 1 mrt lange aardpennen en verbinden deze met het apparaat. De koppeling tussen het apparaat en het net wordt uitgevoerd met hoogspanningskabel.

We hebben de meest gebruikte materialen hier voor u geselecteerd.

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een mooie 4.7 van 5 sterren.
Lees hier onze reviews op Trustpilot.

Heeft u vragen of advies nodig voor een kippen afrastering? Neem contact met ons op.