Afrastering honden

Oorspronkelijk begonnen als omheiningsnet voor de schapen, pluimvee en konijnen maar steeds vaker toegepast in de tuin of op de camping als afrastering voor honden. Deze netten zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes, lengtes en kleuren. Voor kleinere en rustige honden is het Koltec konijnennet van 50 cm hoog een mooie oplossing. Het net is verkrijgbaar in lengtes van 25 tot 50 meter. Zo kun je onbezorgd met je hond(en) op vakantie, geen zorgen meer dat je hond weg loopt bij de caravan of tent. 

 

2018 6 20 blog afrasteringsnet voor op de camping 2 shop 1024x380 1

Toepassingen

De afrasteringsnetten zijn toepasbaar op de camping in een mobiele toepassing, met of zonder aangesloten schrikdraadapparaat. Afscherming voor een deel van de tuin of weide om de jonge aanplant te sparen of om te voorkomen dat de enthousiaste dieren het erf af gaan bij voorbijgangers. Het ras bepaalt de keus voor het net. Verkrijgbaar in 50, 84, 107 of 120cm hoogte en 25 of 50mtr lengte.

Schrikdraad apparaat

De toepassing van een schrikdraad apparaat voorkomt dat de hond aan het net gaat knagen en zo alsnog ontsnapt. Batterijapparaten passen we toe in de mobiele situatie, met netspanning in de buurt kiezen we voor een sterker netspanning apparaat.

Oplossingen met losse palen

Sierlijke groene tuinpalen met losse zwarte draden worden vaak toegepast om borders af te schermen. Een apparaat is noodzakelijk omdat de hond er anders tussendoor kruipt. Langs de bekende dubbelstaal mat hekwerken plaatst u met de Koltec hekwerkisolatoren eenvoudig schrikdraad zonder te boren.

Conclusie

 

Schrikdraad en netten van Koltec zijn een goede oplossing op honden in uw tuin en eventueel uit uw border te houden
Heeft u advies nodig voor de samenstelling van uw installatie. Neem contact op of kijk op onze website voor meer foto’s en producten.

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een mooie 4.7 van 5 sterren.
Lees hier onze reviews op Trustpilot