Beoordelingen

Dhr.

★★★★★
5 5 1
Stel, je gaat over een paar dagen op vakantie en je schrikdraadapparaat gaat stuk. We hebben voor deze vakantie "oppas" voor onze (grote) kat, maar om dat beest nou drie weken lang toegang tot de tuin te ontzeggen omdat hij anders ontsnapt is niet fijn op vakantie gaan. In zo'n geval heb je een leverancier nodig die met je meedenkt er er voor kan zorgen dat spullen (nog) sneller worden verstuurd dan normaal. Schrikdraad-online is zo'n leverancier. Michael, heel erg bedankt voor de medewerking, top gedaan!

Online chat

★★★★★
5 5 1
Ik had een vraag over mijn huiswerk en hij werdt gelijk beantwoordt. Goede service! Jeffrey van Boxtel

Kattenschrikdraad top!

★★★★★
5 5 1
Na onze vraag een helder advies en een gevulde winkelwagen per mail. Snel in huis en naar volle tevredenheid.

Snelle en goede verzorgde service

★★★★★
5 5 1
Snelle en goede verzorgde service en een overzichtelijke site

Snelle reactie!

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn schrikdraad apparaat ergens anders gekocht. Alle andere benodigdheden bij schrikdraad-online.nl .Hele snelle levering. Na installatie ontsnapte mijn kat toch weer. Gemaild met de vraag om mee te denken. Binnen een kwartier kreeg ik reeds een reactie. Goed meegedacht en oplossingen aangedragen. Goede, snelle service dus. Hopelijk blijven mijn katten nu in de tuin.

kattenschrikdraad

★★★★★
5 5 1
Set kattenschrikdraad besteld voor onze Coons. Na tel contact goed uitleg gekregen over deze set kattenschrikdraad. Op vrijdag besteld en het was zaterdag binnen, super service bij schrikdraad-online erg tevreden zijn wij. En de kwaliteit van het materiaal is super, als je van kwaliteit houd raad ik je dit zeker aan.

Kattenschrikdraad

★★★★★
5 5 1
Website compleet en overzichtelijk. Goede producten voor kattenschrikdraad aan te leggen in mijn tuin.

kat in de tuin andere katten er uit

★★★★★
5 5 1
prima systeem en super service ontvangen: onze prachtige main coon kat blijft zo in onze tuin en andere katten blijven er uit. ook geruststellend daar we dicht bij een drukke weg wonen!

Katten mijn tuin uit

★★★★★
5 5 1
Opgelost, de katten uit de buurt mijn tuin uit.

schrikdraad voor de kat

★★★★★
5 5 1
Het kattenschrikdraad zit nu drie dagen op de schutting en de kat heeft er al een doffe dreun van gehad en ik heb haar er niet meer op zien klauteren dus ik denk dat het een prima idee is om er schrikdraad op te zetten . Het is niet voor ons hoor het is dus enkel voor de poes zodat deze op zijn eigen erf blijft . Dus namens ons en vooral de kat bedankt .

Uitermate goed advies

★★★★☆
4 5 1
Uitermate goed advies. Nu ga ik de producten bestellen en zal nog even afwachten of het systeem goed is, maar daar heb ik wel vertrouwen in!

Top

★★★★★
5 5 1
Erg aardige mensen, goede en snelle hulp! zeer tevreden