Beoordelingen

5 sterren beoordeling

★★★★★
5 5 1

Uitermate goed advies

★★★★☆
4 5 1
Uitermate goed advies. Nu ga ik de producten bestellen en zal nog even afwachten of het systeem goed is, maar daar heb ik wel vertrouwen in!

dhr

★★★★☆
4 5 1
Alles snel en netjes geleverd. Helaas geen reactie op de vraag om de order aan te vullen met nog een paar artikelen.

Dhr.

★★★★★
5 5 1
Stel, je gaat over een paar dagen op vakantie en je schrikdraadapparaat gaat stuk. We hebben voor deze vakantie "oppas" voor onze (grote) kat, maar om dat beest nou drie weken lang toegang tot de tuin te ontzeggen omdat hij anders ontsnapt is niet fijn op vakantie gaan. In zo'n geval heb je een leverancier nodig die met je meedenkt er er voor kan zorgen dat spullen (nog) sneller worden verstuurd dan normaal. Schrikdraad-online is zo'n leverancier. Michael, heel erg bedankt voor de medewerking, top gedaan!

Levering schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Gewoon zoals het hoort te zijn top service

schrikdraad voor de kat

★★★★★
5 5 1
Het kattenschrikdraad zit nu drie dagen op de schutting en de kat heeft er al een doffe dreun van gehad en ik heb haar er niet meer op zien klauteren dus ik denk dat het een prima idee is om er schrikdraad op te zetten . Het is niet voor ons hoor het is dus enkel voor de poes zodat deze op zijn eigen erf blijft . Dus namens ons en vooral de kat bedankt .

Steenmarter uit dakgoot

★★★★☆
4 5 1
Advies ontvangen om steenmarter uit dakgoot te weren. Perfect advies en goed gelukt.

Maatwerk offerte vijver

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie op mijn vraag, uitleg met foto's en voorstel. Snel geleverd en ook vragen over aansluiten bij vijver top beantwoord. Aanrader!

Natuurkunde > kattenschrikdraden

★★★★★
5 5 1
Ik had een paar vragen over mijn Natuurkunde huiswerk (we hadden het namelijk over schrikdraden) en de meneer heeft mij perfect geholpen. Dankuwel nog voor alles!!

Katten mijn tuin uit

★★★★★
5 5 1
Opgelost, de katten uit de buurt mijn tuin uit.

Top

★★★★★
5 5 1
Erg aardige mensen, goede en snelle hulp! zeer tevreden

Zeeleeuwenverblijf

★★★★★
5 5 1
Advies, Ontwerp en levering geheel volgens afspraak. Alle materialen zeewaterbestendig geleverd volgens offerte en tegen afgesproken prijs. Gehele systeem door ons zelf geïnstalleerd en zeer tevreden over kwaliteit en materiaal keuze.