Beoordelingen

Vijver schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ongelooflijk uitermate tevreden over Schrikdraad-Online!! Tijdens het plaatsen van de schrikdraad rondom de vijver liepen wij tegen bepaalde problemen aan. Vervolgens hebben wij via de mail contact gezocht met de heer Mangold. De heer Mangold heeft mij teruggebeld (op een zondag) en (gemaild met een duidelijke tekening) heeft mij e.e.a. uitgelegd wat wij moesten doen wat uiteindeljk ook allemaal gelukt is. Wij kunnen echt iedereen Schrikdraad-Online aanraden!!! Nogmaals bedankt Michael voor de hele goede service

Levering schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Gewoon zoals het hoort te zijn top service

Superservice

★★★★★
5 5 1
Superservice. Perfecte begeleiding/oplossing voor/bij onze Kattenschrikdraad maatwerk klus.

Volière kattenvrij

★★★★☆
4 5 1
Na kort contact goed op weg geholpen. Compleet systeem en werkt perfect.

Kattenschrikdraad werkt perfect

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank voor uw advies alvorens ik een bestelling geplaatst had. Het vooraf ingevulde winkelmandje maakt het ook enorm makkelijk om zelf even de materialen te visualiseren in de tuin. Installatie was echt enorm eenvoudig, de beugels ophangen was een fluitje van een cent en het schrikdraad rondspannen en aansluiten stelde gelukkig ook heel weinig voor. Waar onze grootste Maine Coon voorheen meerdere malen per week de buurt op stelten zette, blijft hij nou veilig in de tuin. Dit geeft ons enorm veel rust en ook voor de kat is het waarschijnlijk een stuk prettiger als er niet de hele tijd op hem gelet wordt. Hij heeft nog een paar keer z'n best gedaan om een gaatje te vinden, maar de Minigard XP deed gelukkig zijn werk. Ook de klimop van de buren kan niet woekeren door de tik van 2 Joule. Al met al erg blij en zeker een aanrader voor mensen met katten die ze liever in de buurt houden.

kat in de tuin andere katten er uit

★★★★★
5 5 1
prima systeem en super service ontvangen: onze prachtige main coon kat blijft zo in onze tuin en andere katten blijven er uit. ook geruststellend daar we dicht bij een drukke weg wonen!

Katten mijn tuin uit

★★★★★
5 5 1
Opgelost, de katten uit de buurt mijn tuin uit.

Perfect advies en snel geleverd!

★★★★★
5 5 1
Aanrader! Mooie oplossing om mijn poezen in onze tuin te houden. Na een voorzichtige aanraking blijven ze uit de buurt van de draad en hebben hun vluchtpogingen opgegeven. De rust is weergekeerd in de tuin en veel veiliger dan de tuigjes. Tijdens montage ook nog telefonische hulp. Perfect!

Top

★★★★★
5 5 1
Erg aardige mensen, goede en snelle hulp! zeer tevreden

Online chat

★★★★★
5 5 1
Ik had een vraag over mijn huiswerk en hij werdt gelijk beantwoordt. Goede service! Jeffrey van Boxtel

Op tijd en prima afhandeling

★★★★★
5 5 1
Producten werden mooi op tijd bezorgd, echter van 1 product was er 1 te weinig geleverd. Dit is gelijk hersteld en alsnog geleverd, waarvoor dank.

Snelle levering

★★★★★
5 5 1
Makkelijk besteld en snel geleverd. Dank!!