Beoordelingen

Vijver schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ongelooflijk uitermate tevreden over Schrikdraad-Online!! Tijdens het plaatsen van de schrikdraad rondom de vijver liepen wij tegen bepaalde problemen aan. Vervolgens hebben wij via de mail contact gezocht met de heer Mangold. De heer Mangold heeft mij teruggebeld (op een zondag) en (gemaild met een duidelijke tekening) heeft mij e.e.a. uitgelegd wat wij moesten doen wat uiteindeljk ook allemaal gelukt is. Wij kunnen echt iedereen Schrikdraad-Online aanraden!!! Nogmaals bedankt Michael voor de hele goede service

Steenmarter uit dakgoot

★★★★☆
4 5 1
Advies ontvangen om steenmarter uit dakgoot te weren. Perfect advies en goed gelukt.

Tevreden met Chat

★★★★★
5 5 1
De productinformatie was niet volledig waardoor ik vragen had. Middels de chat direct afgehandeld! Snel en duidelijk!

Goed advies en opgelost!

★★★★★
5 5 1
Goed advies, snel geleverd en daarom heb ik geen poepende katten meer in mijn tuin.

Katten mijn tuin uit

★★★★★
5 5 1
Opgelost, de katten uit de buurt mijn tuin uit.

Dhr.

★★★★★
5 5 1
Stel, je gaat over een paar dagen op vakantie en je schrikdraadapparaat gaat stuk. We hebben voor deze vakantie "oppas" voor onze (grote) kat, maar om dat beest nou drie weken lang toegang tot de tuin te ontzeggen omdat hij anders ontsnapt is niet fijn op vakantie gaan. In zo'n geval heb je een leverancier nodig die met je meedenkt er er voor kan zorgen dat spullen (nog) sneller worden verstuurd dan normaal. Schrikdraad-online is zo'n leverancier. Michael, heel erg bedankt voor de medewerking, top gedaan!

Snelle levering

★★★★★
5 5 1
Makkelijk besteld en snel geleverd. Dank!!

Prima service

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel blij met de service en hulp die we gekregen hebben bij het installeren van het schrikdraad om onze katten in de tuin te houden. De tuin ziet er nu veel rustiger uit, dan voorheen met gaas. en ze klimmen er niet meer uit, en dat was uiteraard het allerbelangrijkste.

Kattenschrikdraad werkt perfect

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank voor uw advies alvorens ik een bestelling geplaatst had. Het vooraf ingevulde winkelmandje maakt het ook enorm makkelijk om zelf even de materialen te visualiseren in de tuin. Installatie was echt enorm eenvoudig, de beugels ophangen was een fluitje van een cent en het schrikdraad rondspannen en aansluiten stelde gelukkig ook heel weinig voor. Waar onze grootste Maine Coon voorheen meerdere malen per week de buurt op stelten zette, blijft hij nou veilig in de tuin. Dit geeft ons enorm veel rust en ook voor de kat is het waarschijnlijk een stuk prettiger als er niet de hele tijd op hem gelet wordt. Hij heeft nog een paar keer z'n best gedaan om een gaatje te vinden, maar de Minigard XP deed gelukkig zijn werk. Ook de klimop van de buren kan niet woekeren door de tik van 2 Joule. Al met al erg blij en zeker een aanrader voor mensen met katten die ze liever in de buurt houden.

Perfect advies en snel geleverd!

★★★★★
5 5 1
Aanrader! Mooie oplossing om mijn poezen in onze tuin te houden. Na een voorzichtige aanraking blijven ze uit de buurt van de draad en hebben hun vluchtpogingen opgegeven. De rust is weergekeerd in de tuin en veel veiliger dan de tuigjes. Tijdens montage ook nog telefonische hulp. Perfect!

Zeeleeuwenverblijf

★★★★★
5 5 1
Advies, Ontwerp en levering geheel volgens afspraak. Alle materialen zeewaterbestendig geleverd volgens offerte en tegen afgesproken prijs. Gehele systeem door ons zelf geïnstalleerd en zeer tevreden over kwaliteit en materiaal keuze.

Kattenschrikdraad

★★★★★
5 5 1
Website compleet en overzichtelijk. Goede producten voor kattenschrikdraad aan te leggen in mijn tuin.