Beoordelingen

Maatwerk offerte vijver

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie op mijn vraag, uitleg met foto's en voorstel. Snel geleverd en ook vragen over aansluiten bij vijver top beantwoord. Aanrader!

Top

★★★★★
5 5 1
Erg aardige mensen, goede en snelle hulp! zeer tevreden

Op tijd en prima afhandeling

★★★★★
5 5 1
Producten werden mooi op tijd bezorgd, echter van 1 product was er 1 te weinig geleverd. Dit is gelijk hersteld en alsnog geleverd, waarvoor dank.

Online chat

★★★★★
5 5 1
Ik had een vraag over mijn huiswerk en hij werdt gelijk beantwoordt. Goede service! Jeffrey van Boxtel

Prima service

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel blij met de service en hulp die we gekregen hebben bij het installeren van het schrikdraad om onze katten in de tuin te houden. De tuin ziet er nu veel rustiger uit, dan voorheen met gaas. en ze klimmen er niet meer uit, en dat was uiteraard het allerbelangrijkste.

Superservice

★★★★★
5 5 1
Superservice. Perfecte begeleiding/oplossing voor/bij onze Kattenschrikdraad maatwerk klus.

schrikdraad voor de kat

★★★★★
5 5 1
Het kattenschrikdraad zit nu drie dagen op de schutting en de kat heeft er al een doffe dreun van gehad en ik heb haar er niet meer op zien klauteren dus ik denk dat het een prima idee is om er schrikdraad op te zetten . Het is niet voor ons hoor het is dus enkel voor de poes zodat deze op zijn eigen erf blijft . Dus namens ons en vooral de kat bedankt .

Zeer goede service!

★★★★★
5 5 1
Zelf niet erg technisch en op zoek naar een passende oplossing om onze katten binnen de tuin te houden. Met deze vraag bij Schrikdraad-online terecht gekomen. Zeer blij met het eindresultaat en enorm tevreden over de geboden service (zowel in het meedenken vooraf als de service bij installatie en afronding achteraf). Flexibel, klant- en oplossingsgericht!

Kattenschrikdraad top!

★★★★★
5 5 1
Na onze vraag een helder advies en een gevulde winkelwagen per mail. Snel in huis en naar volle tevredenheid.

Uitermate goed advies

★★★★☆
4 5 1
Uitermate goed advies. Nu ga ik de producten bestellen en zal nog even afwachten of het systeem goed is, maar daar heb ik wel vertrouwen in!

Snelle levering

★★★★★
5 5 1
Makkelijk besteld en snel geleverd. Dank!!

5 sterren beoordeling

★★★★★
5 5 1