Beoordelingen

Uitermate goed advies

★★★★☆
4 5 1
Uitermate goed advies. Nu ga ik de producten bestellen en zal nog even afwachten of het systeem goed is, maar daar heb ik wel vertrouwen in!

Snelle en goede verzorgde service

★★★★★
5 5 1
Snelle en goede verzorgde service en een overzichtelijke site

Steenmarter uit dakgoot

★★★★☆
4 5 1
Advies ontvangen om steenmarter uit dakgoot te weren. Perfect advies en goed gelukt.

Op tijd en prima afhandeling

★★★★★
5 5 1
Producten werden mooi op tijd bezorgd, echter van 1 product was er 1 te weinig geleverd. Dit is gelijk hersteld en alsnog geleverd, waarvoor dank.

5 sterren beoordeling

★★★★★
5 5 1

Dhr.

★★★★★
5 5 1
Stel, je gaat over een paar dagen op vakantie en je schrikdraadapparaat gaat stuk. We hebben voor deze vakantie "oppas" voor onze (grote) kat, maar om dat beest nou drie weken lang toegang tot de tuin te ontzeggen omdat hij anders ontsnapt is niet fijn op vakantie gaan. In zo'n geval heb je een leverancier nodig die met je meedenkt er er voor kan zorgen dat spullen (nog) sneller worden verstuurd dan normaal. Schrikdraad-online is zo'n leverancier. Michael, heel erg bedankt voor de medewerking, top gedaan!

Zeeleeuwenverblijf

★★★★★
5 5 1
Advies, Ontwerp en levering geheel volgens afspraak. Alle materialen zeewaterbestendig geleverd volgens offerte en tegen afgesproken prijs. Gehele systeem door ons zelf geïnstalleerd en zeer tevreden over kwaliteit en materiaal keuze.

schrikdraad voor de kat

★★★★★
5 5 1
Het kattenschrikdraad zit nu drie dagen op de schutting en de kat heeft er al een doffe dreun van gehad en ik heb haar er niet meer op zien klauteren dus ik denk dat het een prima idee is om er schrikdraad op te zetten . Het is niet voor ons hoor het is dus enkel voor de poes zodat deze op zijn eigen erf blijft . Dus namens ons en vooral de kat bedankt .

Kattenschrikdraad werkt perfect

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank voor uw advies alvorens ik een bestelling geplaatst had. Het vooraf ingevulde winkelmandje maakt het ook enorm makkelijk om zelf even de materialen te visualiseren in de tuin. Installatie was echt enorm eenvoudig, de beugels ophangen was een fluitje van een cent en het schrikdraad rondspannen en aansluiten stelde gelukkig ook heel weinig voor. Waar onze grootste Maine Coon voorheen meerdere malen per week de buurt op stelten zette, blijft hij nou veilig in de tuin. Dit geeft ons enorm veel rust en ook voor de kat is het waarschijnlijk een stuk prettiger als er niet de hele tijd op hem gelet wordt. Hij heeft nog een paar keer z'n best gedaan om een gaatje te vinden, maar de Minigard XP deed gelukkig zijn werk. Ook de klimop van de buren kan niet woekeren door de tik van 2 Joule. Al met al erg blij en zeker een aanrader voor mensen met katten die ze liever in de buurt houden.

Super service!

★★★★★
5 5 1
Super geholpen en zelfs mijn vader kon telefonisch de hulplijn bellen bij het aansluiten. Het is dan misschien "een webshop" maar de service is ongekend!!

Goed advies en opgelost!

★★★★★
5 5 1
Goed advies, snel geleverd en daarom heb ik geen poepende katten meer in mijn tuin.

Prima service

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel blij met de service en hulp die we gekregen hebben bij het installeren van het schrikdraad om onze katten in de tuin te houden. De tuin ziet er nu veel rustiger uit, dan voorheen met gaas. en ze klimmen er niet meer uit, en dat was uiteraard het allerbelangrijkste.