De meest complete KOLTEC schrikdraad winkel

Direct winkelen? Menu: WINKEL

De afrastering van uw dieren moet veilig en betrouwbaar zijn. Daarom leveren wij producten van de Nederlandse fabrikant KOLTEC. Bij ons is schrikdraad kopen is eenvoudig en veilig en met onze centrale voorraad worden bestellingen na 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd in Nederland maar ook in België.
Ons pakket is compleet en ook afgestemd op specifieke toepassingen. Of u nu op zoek bent naar KattenschrikdraadVijverschrikdraadVolière en tuin,  of producten voor de Paardenhouderij.
Ook een pakket Anti-Blaf producten los of als set samengesteld, voor alle schrikdraad toepassingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op onze informatie pagina’s veel handige tips en toepassingen. Veel klanten gingen uw voor en ook voor de speciale toepassingen zijn door ons al oplossingen gevonden. Installatie instructie, handleidingen en foto’s zult u vinden op de informatie pagina’s. Op ons YouTube kanaal staan montage voorbeelden Nieuws en ervaringen plaatsen we regelmatig op onze Schrikdraad-BLOG.

Heeft u vragen of advies nodig over de juiste toepassing of samenstelling, neem contact op met onze klantenservice we reageren binnen 24 uur.
Veel plezier met winkelen en heeft u vragen of opmerkingen laat het ons weten,
Bent u tevreden vertel het verder en plaats een beoordeling!

Schrikdraad Online
Beinsdorp