Geplaatst op Geef een reactie

Schapen veilig achter de afrastering

Schapenhouderij-Schrikdraad-Online

De afrastering voor schapen moet voldoen aan specifieke eisen! Koltec Schrikdraad Breda ontwikkelt al vele jaren kwalitatief hoogstaande producten voor de schapenhouderij. Schrikdraad Online adviseert, levert en ondersteunt al ruim 10 jaar klanten bij de keuze van de juiste materialen afgestemd op hun wensen, situatie en bijvoorbeeld soort paddocks. Wij leveren uitsluitend het Nederlandse fabricaat Koltec wat voldoet aan alle eisen en 100% veilig is voor mens en dier. Schrikdraad voor schapen beveiligt het meest kostbare bezit, de schapen.
Onze klantenservice is per email, WhatsApp of telefonisch bereikbaar voor advies en ondersteuning.
Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een mooie 4.7 van 5 sterren.
Lees hier onze reviews op Trustpilot.

Volièreschrikdraad in de praktijk

Koltec schrikdraad levert een compleet pakket. We leveren alles voor uw schapen afrastering. Betrouwbare , mobiele, schrikdraad batterijapparaten, speciaal ontwikkeld voor mobiel gebruik, maar ook alle andere producten die u nodig heeft om een betrouwbare afrastering te installeren. Wij leveren speciale schapennetten van 84cm hoog, maar ook de bekende 1- of 2-pins schriknetten en alle benodigde aansluitmaterialen en Gereedschap en testapparatuur

Schapen in de wei Schrikdraad Online
Schapen in de wei Schrikdraad Online

Bent u niet onderweg met uw dieren maar staan ze in een vaste wei? Ook dan hebben wij hiervoor isolatoren voor op gaaspanelen, 60mm palen van hekken, eenvoudige ringisolatoren voor in palen of klembeugels om op constructies te plaatsen. In ons hoofdstuk ISOLATOREN hebben we alle isolatoren die we hiervoor toepassen handig naast elkaar gezet.

Juiste schrikdraad apparaat kiezen voor uw situatie. Koltec heeft voor het Schapenhouderij een aantal apparaten ontwikkeld. We zullen de verschillende schrikdraadapparaten met elkaar vergelijken en de toepassingen benoemen.

Type apparaatNetspanningLaadenergieToepassingExtra
ES10 230 Volt1 JouleKleine weides
Ook geschikt voor hobby gebruik
Basis apparaat
PG10012 Volt1 JouleKleine weides
Ook geschikt voor hobby gebruik
Basis apparaat op accu
HB159 Volt0,2 JouleKleine weides, batterij apparaat. Ook geschikt voor hobby gebruikBatterij apparaat
EB15 9 / 230 Volt0,2 JouleKleine weides of afrasteringen. Ok geschikt voor hobby gebruik
Batterij apparaat
ST6 volt0,1 JouleHet bekendste batterijapparaat, de Koltec ST Paddestoel
Zuinig, 1 seizoen op batterij
Vergelijking Koltec schrikdraad apparaten Schapenhouderij

Alle benodigde materialen hebben we voor u bij elkaar geplaatst in onze WEBSHOP. Dat maakt samenstellen en bestellen eenvoudig.


Bent u benieuwd hoe andere klanten het schrikdraad hebben gemonteerd? Bekijk de selectie van klantvideo’s op ons YouTube kanaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.