Beoordelingen

Natuurkunde > kattenschrikdraden

★★★★★
5 5 1
Ik had een paar vragen over mijn Natuurkunde huiswerk (we hadden het namelijk over schrikdraden) en de meneer heeft mij perfect geholpen. Dankuwel nog voor alles!!

Snelle levering

★★★★★
5 5 1
Makkelijk besteld en snel geleverd. Dank!!

Levering schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Gewoon zoals het hoort te zijn top service

Snelle reactie!

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn schrikdraad apparaat ergens anders gekocht. Alle andere benodigdheden bij schrikdraad-online.nl .Hele snelle levering. Na installatie ontsnapte mijn kat toch weer. Gemaild met de vraag om mee te denken. Binnen een kwartier kreeg ik reeds een reactie. Goed meegedacht en oplossingen aangedragen. Goede, snelle service dus. Hopelijk blijven mijn katten nu in de tuin.

kat in de tuin andere katten er uit

★★★★★
5 5 1
prima systeem en super service ontvangen: onze prachtige main coon kat blijft zo in onze tuin en andere katten blijven er uit. ook geruststellend daar we dicht bij een drukke weg wonen!

Superservice

★★★★★
5 5 1
Superservice. Perfecte begeleiding/oplossing voor/bij onze Kattenschrikdraad maatwerk klus.

Snelle en goede verzorgde service

★★★★★
5 5 1
Snelle en goede verzorgde service en een overzichtelijke site

Maatwerk offerte vijver

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie op mijn vraag, uitleg met foto's en voorstel. Snel geleverd en ook vragen over aansluiten bij vijver top beantwoord. Aanrader!

Perfect advies en snel geleverd!

★★★★★
5 5 1
Aanrader! Mooie oplossing om mijn poezen in onze tuin te houden. Na een voorzichtige aanraking blijven ze uit de buurt van de draad en hebben hun vluchtpogingen opgegeven. De rust is weergekeerd in de tuin en veel veiliger dan de tuigjes. Tijdens montage ook nog telefonische hulp. Perfect!

Dhr.

★★★★★
5 5 1
Stel, je gaat over een paar dagen op vakantie en je schrikdraadapparaat gaat stuk. We hebben voor deze vakantie "oppas" voor onze (grote) kat, maar om dat beest nou drie weken lang toegang tot de tuin te ontzeggen omdat hij anders ontsnapt is niet fijn op vakantie gaan. In zo'n geval heb je een leverancier nodig die met je meedenkt er er voor kan zorgen dat spullen (nog) sneller worden verstuurd dan normaal. Schrikdraad-online is zo'n leverancier. Michael, heel erg bedankt voor de medewerking, top gedaan!

Super service!

★★★★★
5 5 1
Super geholpen en zelfs mijn vader kon telefonisch de hulplijn bellen bij het aansluiten. Het is dan misschien "een webshop" maar de service is ongekend!!

Zeer goede service!

★★★★★
5 5 1
Zelf niet erg technisch en op zoek naar een passende oplossing om onze katten binnen de tuin te houden. Met deze vraag bij Schrikdraad-online terecht gekomen. Zeer blij met het eindresultaat en enorm tevreden over de geboden service (zowel in het meedenken vooraf als de service bij installatie en afronding achteraf). Flexibel, klant- en oplossingsgericht!