Beoordelingen

Superservice

★★★★★
5 5 1
Superservice. Perfecte begeleiding/oplossing voor/bij onze Kattenschrikdraad maatwerk klus.

schrikdraad voor de kat

★★★★★
5 5 1
Het kattenschrikdraad zit nu drie dagen op de schutting en de kat heeft er al een doffe dreun van gehad en ik heb haar er niet meer op zien klauteren dus ik denk dat het een prima idee is om er schrikdraad op te zetten . Het is niet voor ons hoor het is dus enkel voor de poes zodat deze op zijn eigen erf blijft . Dus namens ons en vooral de kat bedankt .

Snelle reactie!

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn schrikdraad apparaat ergens anders gekocht. Alle andere benodigdheden bij schrikdraad-online.nl .Hele snelle levering. Na installatie ontsnapte mijn kat toch weer. Gemaild met de vraag om mee te denken. Binnen een kwartier kreeg ik reeds een reactie. Goed meegedacht en oplossingen aangedragen. Goede, snelle service dus. Hopelijk blijven mijn katten nu in de tuin.

Natuurkunde > kattenschrikdraden

★★★★★
5 5 1
Ik had een paar vragen over mijn Natuurkunde huiswerk (we hadden het namelijk over schrikdraden) en de meneer heeft mij perfect geholpen. Dankuwel nog voor alles!!

Levering schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Gewoon zoals het hoort te zijn top service

Katten mijn tuin uit

★★★★★
5 5 1
Opgelost, de katten uit de buurt mijn tuin uit.

Snelle levering

★★★★★
5 5 1
Makkelijk besteld en snel geleverd. Dank!!

Perfect advies en snel geleverd!

★★★★★
5 5 1
Aanrader! Mooie oplossing om mijn poezen in onze tuin te houden. Na een voorzichtige aanraking blijven ze uit de buurt van de draad en hebben hun vluchtpogingen opgegeven. De rust is weergekeerd in de tuin en veel veiliger dan de tuigjes. Tijdens montage ook nog telefonische hulp. Perfect!

Uitermate goed advies

★★★★☆
4 5 1
Uitermate goed advies. Nu ga ik de producten bestellen en zal nog even afwachten of het systeem goed is, maar daar heb ik wel vertrouwen in!

Prima service

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel blij met de service en hulp die we gekregen hebben bij het installeren van het schrikdraad om onze katten in de tuin te houden. De tuin ziet er nu veel rustiger uit, dan voorheen met gaas. en ze klimmen er niet meer uit, en dat was uiteraard het allerbelangrijkste.

Top

★★★★★
5 5 1
Erg aardige mensen, goede en snelle hulp! zeer tevreden

Snelle en goede verzorgde service

★★★★★
5 5 1
Snelle en goede verzorgde service en een overzichtelijke site