Beoordelingen

Vijver schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ongelooflijk uitermate tevreden over Schrikdraad-Online!! Tijdens het plaatsen van de schrikdraad rondom de vijver liepen wij tegen bepaalde problemen aan. Vervolgens hebben wij via de mail contact gezocht met de heer Mangold. De heer Mangold heeft mij teruggebeld (op een zondag) en (gemaild met een duidelijke tekening) heeft mij e.e.a. uitgelegd wat wij moesten doen wat uiteindeljk ook allemaal gelukt is. Wij kunnen echt iedereen Schrikdraad-Online aanraden!!! Nogmaals bedankt Michael voor de hele goede service

Perfect advies en snel geleverd!

★★★★★
5 5 1
Aanrader! Mooie oplossing om mijn poezen in onze tuin te houden. Na een voorzichtige aanraking blijven ze uit de buurt van de draad en hebben hun vluchtpogingen opgegeven. De rust is weergekeerd in de tuin en veel veiliger dan de tuigjes. Tijdens montage ook nog telefonische hulp. Perfect!

Steenmarter uit dakgoot

★★★★☆
4 5 1
Advies ontvangen om steenmarter uit dakgoot te weren. Perfect advies en goed gelukt.

Volière kattenvrij

★★★★☆
4 5 1
Na kort contact goed op weg geholpen. Compleet systeem en werkt perfect.

Tevreden met Chat

★★★★★
5 5 1
De productinformatie was niet volledig waardoor ik vragen had. Middels de chat direct afgehandeld! Snel en duidelijk!

dhr

★★★★☆
4 5 1
Alles snel en netjes geleverd. Helaas geen reactie op de vraag om de order aan te vullen met nog een paar artikelen.

Maatwerk offerte vijver

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie op mijn vraag, uitleg met foto's en voorstel. Snel geleverd en ook vragen over aansluiten bij vijver top beantwoord. Aanrader!

Kattenschrikdraad top!

★★★★★
5 5 1
Na onze vraag een helder advies en een gevulde winkelwagen per mail. Snel in huis en naar volle tevredenheid.

Zeer goede service!

★★★★★
5 5 1
Zelf niet erg technisch en op zoek naar een passende oplossing om onze katten binnen de tuin te houden. Met deze vraag bij Schrikdraad-online terecht gekomen. Zeer blij met het eindresultaat en enorm tevreden over de geboden service (zowel in het meedenken vooraf als de service bij installatie en afronding achteraf). Flexibel, klant- en oplossingsgericht!

Op tijd en prima afhandeling

★★★★★
5 5 1
Producten werden mooi op tijd bezorgd, echter van 1 product was er 1 te weinig geleverd. Dit is gelijk hersteld en alsnog geleverd, waarvoor dank.

Snelle reactie!

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn schrikdraad apparaat ergens anders gekocht. Alle andere benodigdheden bij schrikdraad-online.nl .Hele snelle levering. Na installatie ontsnapte mijn kat toch weer. Gemaild met de vraag om mee te denken. Binnen een kwartier kreeg ik reeds een reactie. Goed meegedacht en oplossingen aangedragen. Goede, snelle service dus. Hopelijk blijven mijn katten nu in de tuin.

5 sterren beoordeling

★★★★★
5 5 1