Beoordelingen

Perfect advies en snel geleverd!

★★★★★
5 5 1
Aanrader! Mooie oplossing om mijn poezen in onze tuin te houden. Na een voorzichtige aanraking blijven ze uit de buurt van de draad en hebben hun vluchtpogingen opgegeven. De rust is weergekeerd in de tuin en veel veiliger dan de tuigjes. Tijdens montage ook nog telefonische hulp. Perfect!

schrikdraad voor de kat

★★★★★
5 5 1
Het kattenschrikdraad zit nu drie dagen op de schutting en de kat heeft er al een doffe dreun van gehad en ik heb haar er niet meer op zien klauteren dus ik denk dat het een prima idee is om er schrikdraad op te zetten . Het is niet voor ons hoor het is dus enkel voor de poes zodat deze op zijn eigen erf blijft . Dus namens ons en vooral de kat bedankt .

Zeer goede service!

★★★★★
5 5 1
Zelf niet erg technisch en op zoek naar een passende oplossing om onze katten binnen de tuin te houden. Met deze vraag bij Schrikdraad-online terecht gekomen. Zeer blij met het eindresultaat en enorm tevreden over de geboden service (zowel in het meedenken vooraf als de service bij installatie en afronding achteraf). Flexibel, klant- en oplossingsgericht!

kattenschrikdraad

★★★★★
5 5 1
Set kattenschrikdraad besteld voor onze Coons. Na tel contact goed uitleg gekregen over deze set kattenschrikdraad. Op vrijdag besteld en het was zaterdag binnen, super service bij schrikdraad-online erg tevreden zijn wij. En de kwaliteit van het materiaal is super, als je van kwaliteit houd raad ik je dit zeker aan.

kat in de tuin andere katten er uit

★★★★★
5 5 1
prima systeem en super service ontvangen: onze prachtige main coon kat blijft zo in onze tuin en andere katten blijven er uit. ook geruststellend daar we dicht bij een drukke weg wonen!

Maatwerk offerte vijver

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie op mijn vraag, uitleg met foto's en voorstel. Snel geleverd en ook vragen over aansluiten bij vijver top beantwoord. Aanrader!

Prima service

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel blij met de service en hulp die we gekregen hebben bij het installeren van het schrikdraad om onze katten in de tuin te houden. De tuin ziet er nu veel rustiger uit, dan voorheen met gaas. en ze klimmen er niet meer uit, en dat was uiteraard het allerbelangrijkste.

Snelle en goede verzorgde service

★★★★★
5 5 1
Snelle en goede verzorgde service en een overzichtelijke site

Online chat

★★★★★
5 5 1
Ik had een vraag over mijn huiswerk en hij werdt gelijk beantwoordt. Goede service! Jeffrey van Boxtel

Kattenschrikdraad

★★★★★
5 5 1
Website compleet en overzichtelijk. Goede producten voor kattenschrikdraad aan te leggen in mijn tuin.

Volière kattenvrij

★★★★☆
4 5 1
Na kort contact goed op weg geholpen. Compleet systeem en werkt perfect.

dhr

★★★★☆
4 5 1
Alles snel en netjes geleverd. Helaas geen reactie op de vraag om de order aan te vullen met nog een paar artikelen.