Beoordelingen

Katten mijn tuin uit

★★★★★
5 5 1
Opgelost, de katten uit de buurt mijn tuin uit.

Tevreden met Chat

★★★★★
5 5 1
De productinformatie was niet volledig waardoor ik vragen had. Middels de chat direct afgehandeld! Snel en duidelijk!

kat in de tuin andere katten er uit

★★★★★
5 5 1
prima systeem en super service ontvangen: onze prachtige main coon kat blijft zo in onze tuin en andere katten blijven er uit. ook geruststellend daar we dicht bij een drukke weg wonen!

Op tijd en prima afhandeling

★★★★★
5 5 1
Producten werden mooi op tijd bezorgd, echter van 1 product was er 1 te weinig geleverd. Dit is gelijk hersteld en alsnog geleverd, waarvoor dank.

Uitermate goed advies

★★★★☆
4 5 1
Uitermate goed advies. Nu ga ik de producten bestellen en zal nog even afwachten of het systeem goed is, maar daar heb ik wel vertrouwen in!

Super service!

★★★★★
5 5 1
Super geholpen en zelfs mijn vader kon telefonisch de hulplijn bellen bij het aansluiten. Het is dan misschien "een webshop" maar de service is ongekend!!

dhr

★★★★☆
4 5 1
Alles snel en netjes geleverd. Helaas geen reactie op de vraag om de order aan te vullen met nog een paar artikelen.

Natuurkunde > kattenschrikdraden

★★★★★
5 5 1
Ik had een paar vragen over mijn Natuurkunde huiswerk (we hadden het namelijk over schrikdraden) en de meneer heeft mij perfect geholpen. Dankuwel nog voor alles!!

Zeer goede service!

★★★★★
5 5 1
Zelf niet erg technisch en op zoek naar een passende oplossing om onze katten binnen de tuin te houden. Met deze vraag bij Schrikdraad-online terecht gekomen. Zeer blij met het eindresultaat en enorm tevreden over de geboden service (zowel in het meedenken vooraf als de service bij installatie en afronding achteraf). Flexibel, klant- en oplossingsgericht!

Steenmarter uit dakgoot

★★★★☆
4 5 1
Advies ontvangen om steenmarter uit dakgoot te weren. Perfect advies en goed gelukt.

Vijver schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ongelooflijk uitermate tevreden over Schrikdraad-Online!! Tijdens het plaatsen van de schrikdraad rondom de vijver liepen wij tegen bepaalde problemen aan. Vervolgens hebben wij via de mail contact gezocht met de heer Mangold. De heer Mangold heeft mij teruggebeld (op een zondag) en (gemaild met een duidelijke tekening) heeft mij e.e.a. uitgelegd wat wij moesten doen wat uiteindeljk ook allemaal gelukt is. Wij kunnen echt iedereen Schrikdraad-Online aanraden!!! Nogmaals bedankt Michael voor de hele goede service

Volière kattenvrij

★★★★☆
4 5 1
Na kort contact goed op weg geholpen. Compleet systeem en werkt perfect.