Beoordelingen

Online chat

★★★★★
5 5 1
Ik had een vraag over mijn huiswerk en hij werdt gelijk beantwoordt. Goede service! Jeffrey van Boxtel

Snelle levering

★★★★★
5 5 1
Makkelijk besteld en snel geleverd. Dank!!

Top

★★★★★
5 5 1
Erg aardige mensen, goede en snelle hulp! zeer tevreden

Snelle reactie!

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn schrikdraad apparaat ergens anders gekocht. Alle andere benodigdheden bij schrikdraad-online.nl .Hele snelle levering. Na installatie ontsnapte mijn kat toch weer. Gemaild met de vraag om mee te denken. Binnen een kwartier kreeg ik reeds een reactie. Goed meegedacht en oplossingen aangedragen. Goede, snelle service dus. Hopelijk blijven mijn katten nu in de tuin.

Steenmarter uit dakgoot

★★★★☆
4 5 1
Advies ontvangen om steenmarter uit dakgoot te weren. Perfect advies en goed gelukt.

dhr

★★★★☆
4 5 1
Alles snel en netjes geleverd. Helaas geen reactie op de vraag om de order aan te vullen met nog een paar artikelen.

Maatwerk offerte vijver

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie op mijn vraag, uitleg met foto's en voorstel. Snel geleverd en ook vragen over aansluiten bij vijver top beantwoord. Aanrader!

Goed advies en opgelost!

★★★★★
5 5 1
Goed advies, snel geleverd en daarom heb ik geen poepende katten meer in mijn tuin.

Katten mijn tuin uit

★★★★★
5 5 1
Opgelost, de katten uit de buurt mijn tuin uit.

Perfect advies en snel geleverd!

★★★★★
5 5 1
Aanrader! Mooie oplossing om mijn poezen in onze tuin te houden. Na een voorzichtige aanraking blijven ze uit de buurt van de draad en hebben hun vluchtpogingen opgegeven. De rust is weergekeerd in de tuin en veel veiliger dan de tuigjes. Tijdens montage ook nog telefonische hulp. Perfect!

Vijver schrikdraad

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ongelooflijk uitermate tevreden over Schrikdraad-Online!! Tijdens het plaatsen van de schrikdraad rondom de vijver liepen wij tegen bepaalde problemen aan. Vervolgens hebben wij via de mail contact gezocht met de heer Mangold. De heer Mangold heeft mij teruggebeld (op een zondag) en (gemaild met een duidelijke tekening) heeft mij e.e.a. uitgelegd wat wij moesten doen wat uiteindeljk ook allemaal gelukt is. Wij kunnen echt iedereen Schrikdraad-Online aanraden!!! Nogmaals bedankt Michael voor de hele goede service

Uitermate goed advies

★★★★☆
4 5 1
Uitermate goed advies. Nu ga ik de producten bestellen en zal nog even afwachten of het systeem goed is, maar daar heb ik wel vertrouwen in!